Pages

Race Report - MPAJ Trail Run 2016


Actually game ni xda dalam list aku. It come last minute bila Team Pacat ada few bib for this game. So aku pon grab to support Cyclic Sports. Actually it a bit risk bila aku ada satu lagi game a day after this game di Gombak. 

Plan asal aku mmg aku nak lari game ni. Maybe push a bit but lepas aku fikir2 balik, baik aku leisure je. So real day aku decide to be a sweeper as usual. So aku boleh pi leisure this round. 


Overall participant dalam 300 orang. Game ni go with small scale and format. 9KM and only top 30 will get the medal. Macam dulu2.  Kerjasama Cyclic Sports dan MPAJ. Pagi tu agak supprise bila dapat tgk ramai all star dalam game ni. Bleh kata ramai podium kaki dalam game ni. 

As usual aku tak face any issue all the way the game. This round aku dapat encourage few last runner to do more training before enroll any game. But this time timing depa tak da la hawaw sangat kalau nak compare dengan game Inov8. 



Anyway, route dia ada few hill nak kene handle. Agak mencabar untuk newbie dan agak menarik overall sebab trail ni berada dalam kawasan penempatan so payah la kot kalau nak sesat. 

Another great game dan fun game overall.


kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

1 comment :

Blogger said...

+$3,624 profit last week!

Get 5 Star verified winning bets on MLB, NHL, NBA & NFL + Anti-Vegas Smart Money Signals!!!