Pages

Race Report - Larian Keluarga Nilai 2015


Usually December ni mmg xda game untuk aku. Selalu aku akan agak busy dgn hal office and family. Nak jadi hal, Che pm aku kat ada family run dekat Nilai. So lepas berkira2, aku enroll the game sebab format dan masa yang diambil xberapa lama. Best part, the whole Pacat team come and enroll the game. Format game dia amat menarik.

1. Satu team 4 orang. 2 adult 2 kids below 15yo.
2. Mesti relative in a team.
3. Fee RM50 je
4. Hadiah sampai top 30. Podium dari RM200 ro RM2K
5. Mesti sampai kesemua 4 ahli keluar kalau nak claim finisher.
6. Jarak cuma 3.5KM.
7, Cabutan bertuah sampai 60 item.


So team kami dipecahkan kepada

1. Pacat Uno
Arman, Suzi, Aaron and Jeremy (anak buah aku mai dari Sarawak for school holiday)

2. Pacat Duo
Zul, Amy, Atta and Akhil

3. Pacat Trio
Zinov, Fatin, Aida and Jane (anak buah aku mai dari Sarawak for school holiday)



Nak jadi hal, pagi sebelum game aku xberapa sihat. Muntah sepanjang malam. So mmg aku xboleh nak lari. So Adam jump in replace aku. Then Amy untuk team Duo pon xdpt hadir so akasha mai replace dia.


Plan asal kami just for fun run je. Not really into competitive. Lebih pada gathering and to develop team work among us. Parent and anak2. Overall, it a good game by Majlis Perbandaran Nilai. Aku baru tau game ni dah masuk tahun kedua dan aku yakin it a good to continue such format. Hadiah dia agak lumayan from RM2K to RM200. So ramai la podium kaki yang mai lari. Best part ada pulak family yg mix bangsa.


Mmg confirm bukan family ler but it ok lah, kita bukan boleh podium pon so niat dan objective kita kne clear walaupon ada perkara yang boleh dipersoalkan. So again it about our integrity.


Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :