Pages

SaltFish Series - Broga Vertical Run



This is another good start for more independent endurance activities. Saltfish another air tangan dari Team Pacat and this series to focus on HEAT and HARDCORE activities. Kita dah ada Ketum Ultra for exploration and trail and now satu lagi cabang for our development 

Idea asal happen bila aku training untuk Monster Ultra last few month. So aku go for some hardcore training in afternoon during office hour and also weekend. So from there come idea to have such event and have fun dgn kawan2 lain.

So aku plan dgn Team Pacat and get Man from Ketum to execute this. So 15 people turn out. Aku xnak it become to commercial so i just create a page and put link in pacat page. So tgk sapa yg really read what we have in the blog. Kalau aku publish in FB aku yakin ramai yg akan muncul but again i will become to hard to handle. Mende2 "kasar" mcm ni kalau kita xkenal sapa yg involve kita akan terlibat dgn lebih byk mslh. Kang ada yg tanya ada toilet x, makan ada x, ada berapa cp, ada medal x, ada t x, kalau hujan camna blabla dan bla. Aku raise ni sebab ada ramai yg complain sbb apa aku xbukak pada public or publish luas2. So aku dah explain kat atas. So kalau nak tau pasal all this event go to our blog selalu. Kalau ada bukak any event pm us terus dan get the slot. Kita xbukak ramai2 for safety reason. 

So format for this game amat simple. Lari/hike/walk dari Broga foothill (parking) ke 3rd peak and turn. Buat lah selagi lalu for 10 hours or targetted loop. Satu loop boleh dpt dalam 3.6KM with 360 meter elevation gain. Kalau buat 6 loop dah boleh dpt dalam HM distance and around 2000+- elevation gain. So kalau 2000 elevation gain it more then nuang and worst it all up vertically. So yang muncul kebanyakan yg akan buat HK game in January. 

We are lucky sbb that day xramai public yg naik ke Broga so kita start at 8am jalan agak clear. So highest mileage dpt dalam 18KM with 1810m elevation gain. It done by Man Baik. 

So insyallah kita akan ada New Year 100KM which akan berlangsung hari ni di Putrajaya. Another Saltfish series for January. Broga is for December and we will have Patriot 200KM in Putrajaya on February. So beside buat game, kita jugak ada all this activities. Saltfish akan ada sebulan sekali dan ketum also sebulan sekali. So ada 2 extream activities from us in a month and soem is FREE dan some with minimum payment. So kalau anda berminat nak enjoy the pain. Read Team Pacat page or Saltfish page.

FB picture from Pacat page here and blog report Marlina here.

Ole. 

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :