Pages

Ramadhan Blackwater Trip




Mungkin ramai yg xtau this is trip wajib organize by Team Pacat setiap bulan puasa. Yes, dah masuk 3 tahun dah trip ni dan selalu akan dibuat minggu ke 2 dan ke 3 tiap bulan puasa. So tahun ni trip dia agak banyak skit sbb ramai yg request tuk preparation TMBT.


4 July 2014
Ini trip pengenalan pada kawan2 dari Ketum Ultra. Ada 3 orang yang muncul which is Bro Gaz, Man Shukor and Zaini. Disebabkan ada yg lambat dan borak byk dkt Tomato (meetup point) so kami just hiking je 1 loop. But it fun bila start masuk trail hari hujan. So dalam track cuaca agak berbahang dan luar track agak sejuk.


11 July 2014
Trip ni 3 orang jugak yang muncul which is Bro Zack, Azfar dan Zaini. Kami buat 2 loop easy run. Fun teramat sebab lepas hujan. So track sejuk dan berkabus. They all xface any issue and again more gossip at Tomato.


14 July 2014
Trip ke 3 ni ada 16 org yg muncul. Actually aku xaspect ramai sebab mmg leisure trip. Tgk bertingkat2 yang muncul. But this time jadi speedwork pada aku. So it fun to have 3 loop dgn pace yg agak laju. No big issue and i think it still not push to max.


18 July 2014
Trip ni pon ramai yg muncul. Aku xsempat nak kira. Ada 2 batch, satu batch naik ngam2 jam 11 dan satu batch lagi naik lewat skit. So kami buat 1 loop anti clockwise and 1 loop clockwise. Muntah darah jugak lah sebab loop clockwise mmg diketahui byk mendaki. But overall smua having fun.

So we are done for this Ramadhan session. Klu ada umur insyallah jumpa lagi Ramadhan tahun depan.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

1 comment :

teaqah said...

rindu pulak bila tengok gambar arwah abgzack