Pages

Pre - Vibram100 Hong Kong



Ada 2 hari lagi seblum aku bergerak ke HK for this game.

Preparation
Aku rasa masih xcukup untuk orang yg busy mcm aku ni. So i am aspecting the worst this time.

Expectation
Aku jangkakan cuaca sejuk dan xtau nak estimate camna sebab aku xpernah lagi buat event kat tmpt melampau sejuk. Only TMBT tapi TMBT hujan bukan cuacanya berjenis sejuk. So aku letak preparation lebih skit pada keadaan cuaca like sejuk dan posibility hujan.

Plan
Aku just plan to move to each CP in cutoff time. So at each CP aku akan plan for next CP. That would be more reasonable sbb dari situ aku boleh estimate keadaan aku at each CP. Xda la mcm game2 lepas, to much ayat sedap sampai xsedar diri.

Anyway, Suzie xlari kali ni. No training at all since she still busy dgn business dia. So she will come as supporter je. Burn the fee and probably our 1st honeymoon in 2014. So, be nice Hong Kong.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

4 comments :

pyanz said...

Good luck and all the best!!!!

RaYzeef said...

Good luck....go go go...selamat menyabun :)

step ng said...

good luck

kuchalana said...

Thanks guys...