Pages

20 sen je


A bit shock when ppl talk about my blog recently. Wah tak sangka blog bersawang mcm ni pon ada jugak orang membaca. The gossip is more about my 2 cent words on last event fee. Actually it just my 2 cent, it not a complain or try to let down the organizer. 

I beliave we need to be more mature and professional about this. I did't say the event is not good, i enroll the event and really enjoy the game. And probably i will enroll again. No complain about that. But there is space for improvement. Such fee and all this pakej things. Actually not only me talk about this but many others but I believe organizer already have some proactive plan for next event. In business, sapa yg nak berniaga untuk rugi, betul. Further all comment is subjective, organizer xboleh la nak handle pendapat smua orang. So again it just 2 cent.

But i believe yg kecoh ni selalunya orang lain. Maybe org yang xda kehidupan dan cuba mencari dan memecah belahkan ummah. Small matter become big things, come on, go get life la dey. My report is just an opinion, xda niat pon nak menjatuhkan sapa2. Actually no wonder la running scene kat malaya ni berpuak2. Disebabkan mentality dan sentiasa rasa diri lebih bagus dari orang lain. Come on la, we need to change this. Bawak la mende yg lbh positive dalam community, bukan pecahkan lagi. Carilah iman, bukan musuh and some advise pada mereka2 yang mcm ni. Be careful dengan orang yg anda cari pasal because you won't know with who you deal with. Kalau dengan aku, insyallah aku maafkan sebab aku tau behavior some of this ppl, kadang2 kesian pon ada but dgn orang lain aku xpasti la.

Anyway, any artikel xda nada and intonasi. So the way we read (depend to mood kita) will impact the way we interpret the meaning. Seriously aku xreti nak buat musuh dgn org sebab life is about choice. Life is to short remember. So we need to be matured enough to decide and choose. Tundun dalam seluar dah berbulu smua and patut dah boleh fikir baik dan buruk or at least jadi ler lebih matang. Ok, nothing much to say, cause i don't see any much issue if we really be positif on it. Further i will much careful on what i say in future seems xtau plak aku blog ni ada jugak yg rajin nak baca. 

Again, it just 2 cent. 

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :