Pages

Program Pacers For Hire

After sometimes, aku dpt tgk how important pacer in running. Not only in endurance or long distance running but across all individual event. Kita boleh tgk, mereka yg bergerak duo agak lebih yakin dalam setiap sukan yg depa buat. Then i got an idea to elaborate more on this program. Yup, Pacers for hire. 

Apa yg aku fikirkan, people can hire a pacers untuk meneman, mengetuk, memberi semangat, memberi kata2 perangsang or what ever it take to make you move from start to finishing line. Either in 5KM event, 10km, 21KM, 42km, 50km all the way to 160KM. So dengan bangganya Le Sabun Ultra dengan kerja sama PAcat Adventure Team, will have this PACERS FOR HIRE start from today. 

Syarat2nya mudah.
1. You only need to pay the event fee for your pacer. The rest of the fee (transport, makan, hotel etc) akan ditanggung sendiri oleh pacer.
2. Make sure you are ready for that event. Jgn le baru buat satu event half marathon then terus jumpa nak buat 50km.. mau pacer bawak rotan besar lengan tibai selalukan..
3. Make sure you are positive enough to move forward.
4. Kami xtanggung apa2 liability kalau ada berlaku apa2 kecelakaan.
5. Only valid bip will be intertain. Klu bip beli pasar gelap xkan dilayan.
6. We will only arrange the pacer base on request/availability. If last minute pacer ada hal, we will not responsible for that. Probably we will try our best to get the replacement but that is base on availability.  

This is valid for all event local or international. So kalau anda perlukan bantuan, boleh ping aku, Team PAcat Adventure or Le Sabun Ultra. This is another community service kami kepada runners. Pada yg berminat nak jadi pacer pon boleh ping aku personally, klu ada order aku akan jual korang. 

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

10 comments :

lina said...

cantek idea ni.

Gmbr pacers available for hire ado? :-D

@nannoor said...

good idea!!
*thumbs up!*

lina said...

Shoo shoo. Nno tahun dpn baeu citer cari pacer. :-D

erm... Ada pacer nk gi penang dak?

eezard_vazz said...

Suka tengok pacer yg bawak rotan sebesar lengan untuk tibai, konpom lari berdesup lepas tuh.. Takut! Ahahaha...

kuchalana said...

Hahaha.. Kita try tuk sediakan platform je.. Klu korg dpt liase dgn favorite runner/pacer korg direct.. That much more better..

Amilita Zaini said...

Good idea!
Lina, Nannoor & I pun pernah terfikir idea ni. Tapi kitaorang masa tu main2 je hahaha...masa tu saja2 kacau my MWM pacer :P
Nak hire utk RJM tapi registration dah tutup pulak.

lina said...

I was thinking abt PBIM lak Millie. Hehe

kuchalana said...

It not only guys.. Klu nak ada teman lari pon boleh.. For now me already boked by suzi for rest of my life.. Hahahaha...

Khairul said...

Ada aweks nak jadi pacer aku tak?
*McIjam gembala kuda suruh tanya...lol!

Matjoe said...

idea baguih. not bad