Pages

SCKLM2013 - The Drama Begin


1st things, event ni akan berlaku in next few weeks. Secara jujur, aku kantoi dengan training schedule yang dah aku ikut for past few month. Sangkut dengan parallel big project going on dekat office. So far dapat pergi small mileage je. Itu pon curi2 buat during office hours. LSD amatlah jarang dapat dibuat sebab weekend pon aku kerja sekarang ni. So it really stress me out.

2nd things, Suzie pulak xdpt nak turun game kli ni. Drama dia pon sama jugak sebab busy dengan kedai dan anak2. So she don't manage to get a run langsung. Dengan aktiviti anak2 cuti sekolah, dengan family mai dari Sarawak tuk celebrate Gawai dekat sini. So dengan berat hati dia jual bip dia. For her no use to hold that bip klu pegi nak bunuh diri je. So aku akan lari sorang2 la nampaknya. 

3rd things, this game is my 2nd anniversary. Yup aku dah lari secara serius in 2 years = 24 month. Aku start in SCKLM in June 2011 and June 2013 genap le 2 tahun. So aku kne turun dan celebrate this. But seriously aku xdpt nak kasi 100% kali ni.

4rd things, mak aku akan buat umrah next week and it drag sampai hari game. So plan awal untuk tumpangkan anak2 aku dah terkuchalana. So another drama here. For now Suzie dah let go bip dia so she will look after the kids. It not easy to be couple running okay. It really hard decision to go about this.

So for now that is the decision, in next 2 weeks xtau apa yang akan berlaku. So kita tengok siapa yang kenaaaaaaa.

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

5 comments :

Khairul said...

Ole orale carnal. Vatos locos forever ese!
Selamat berjuang, amigo. You can do it, jefe!
(rasa cam mexican lak, lepas tengok Blood In, Blood Out...LOL!)
KA

Amilita Zaini said...

Saya sangat faham! In my case, though not running couple with my husband, but it is still not easy. I bukan kerja ofis tapi kerja kat rumah & kids pun tak habis2..sampaikan bila ada masa sikit boleh selitkan larian, I am so tired & fikir ala lepak je lah lagi bagus.

@nannoor said...

yup, setuju, bab logistic anak2 mmg perkara besar utk both husband and wife yg ada outdoor passion masing2. i feel u kalau salah sorang kena terkorban atas sebab logistic. (sbb dah penah terkorban masa nike run last 2 years, adik aku cancel last minit)

arman lari dgn aku je lah nanti kat scklm. now aku training pun tak beria macam masa mwm haritu. kenapa tah tskk tskkk..

RaYzeef said...

memanng dramma sungguh...siap ada custumes lah..topeng lah..tungguuu!!!

kuchalana said...

KA.. thank buddy...

Milly.. kan.. sbb tu aku respect dgn ibu2 ni.. besar pengorbanan dia..

Nanno.. xleh nak janji la.. aku ni pace lenggang kangkong je.. slow runner la katakan.. korg smua pace racing..

Ray.. ingat bro.. pakai spender ok..