Pages

Sabun Series - POJ50K (April) and Nuang50K (May)

Muka2 belum insaf..

POJ50K (April) 
Mcm biasa, POJ50K berjalan seperi biasa setiap bulan. Bulan April kmi lajakkan ke minggu ke-4 sebab 3rd week clash dgn byk event. So 21 org muncul. mileage cover from 10KM to 40KM. Kli ni ada yg datang dari Penang just to enjoy the session. Thanks Azim. 

At the same time we did get good input from people yg baru balik dari Island Ocean Marathon and TNF100 Pinoy. Aku rasa this is the best part for POJ50K, it would be a good platform to get all those knowledge and story direct from the person. Xda cerita atas orang. 

So we will have the same in May. Nantikan tarikhnya. 

##################################################################


Lps ni smua lari topless..
Nuang50K (May) 
This is the 1st event for Nuang50K. Idea ni datang dari Zinov. Katanya for preparation all ultra event yg byk lepas August. So it a good idea to get all ultra or semi ultra or fun runners to come. It a good ground for LSD and preparation untuk big2 game ni. 
A group of friends yg hike sampai Lolo
So 1st May kmi decide to have the 1st session. Minimum 1 loop and max 3 loop. Satu loop is about 10KM. Actually aku sendiri agak busy skang ni. So aku xcommit dgn Zinov tuk datang. So dia akan host the game. So sampai la kemalam sebelum kejadian aku dpt confirmation yg xda aktiviti dkt opis. So  pagi tu aku muncul but a bit late. So far 5 orang yg muncul which is Bro Yim, Zinov, Mun Ngai, Fath and aku sendiri. 
En Zul datang melawat kawasan..
Pagi tu Fath bawak kawan dari Kuala Selangor so this guy tolong jagakan waterstation kmi. So we go by partner, Bro Yim go with Mun, Zivov go with Fath dan aku alone sbb aku sampai lambat. Pagi tu dkt track ada ramai giler org. Smua naik up to Lolo. So kmi xda la boring sgt berlari. Cuma people keep tgk kami mcm kami ni alien sbb berlari berulang2 kali. Best part aku boleh xperasan aku bypass satu group hiker which yg head dorang kawan aku kat VI dlu. Just realise masa dpa sampai ke parking. 
Jeff punya ground training.. dia sampai lps kmi dah habis..
We manage to cover from 20KM to 30KM. Kmi habis at 12pm which we start at 7.30am. Agak laju sebenarnya, aku percaya dorang ni lepas geram kot sbb lama xlari kat trail. Seriusly it a good session. Insyallah bulan depan kmi akan repeat lagi.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :