Pages

Race Report - River Jungle Marathon (DNS version)



RJM is must event untuk aku tahun ni. Anyway RJM should be part of my LSD sblum ke Craze lagi 2 minggu. So aku mmg dah prepare for this game. Nak jadi hal aku sangkut dgn some DR activity dkt opis. A lot of issue happen this week. Nak jadi lagi best punya hal, one of production server kaput on Friday. So aku kne onsite support problem ni. Sampai le ke mlm sblum RJM aku masih stuck dgn issue ni.

So aku xda choice tuk lpskan game ni. Aku let go the bip ke Ultra Ray seems dia nak lari tuk mantapkan LSD dia. So xda la bazir sgt iarkan bip tu xda org lari. This is my 1st Marathon DNS dalam idup aku and 2nd DNS so far. Ralat mmg ada but what todo, aku yakin things happen for a reason. So i blve this is not end of my running activity.

Up to morning Ahad baru aku ada kat umah. Itu pon kne standby for any problem. So lps subuh ahad, aku ajak Suzi and the kids turun ulu langat to support kawan2 yg lain expecially En Zul and Zinov. So kmi ikut all the way route just to cheer the runners. Meet up familiar face and ya, i can feel how difficult is the route. Aku dah ckp ngan Suzi, i'll run this route alone after TNF SG nanti. Aku musti.

So lps cheers and cayok2 the runners, aku n family pergi ke finishing line. Kat sana meet up more runners. Suzi happy sgt dpt jumpa Kak June. I blve all runners will say the same. Aku nak tunggu En Zul and Zinov. Anyway, after sometimes si Zinov je yg sampai. So sbb lambat sgt aku kne bergerak sbb nak amek bip Giant Kid Run lagi then 3pm ada concall tuk close issue opis plak.

Overall, aku yakin superfriend dah cover enough mileage tuk bekal ke Singapore nanti. As aku, aku kne lari at least another 20KM tuk fullfill mileage aku in this 7 days. Now aku plan nak buat speed work je sepanjang 2 minggu ni.

Enough for now. Campak jauh2 kekeciwaan. There is more bigger things to focus on.

Ole.



kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

5 comments :

June Malik said...

Kak June pun sama, so happy, finally dpt jumpa Suzie ..tak dpt sembang lama jer .. Next time nak Gomel Aisyah lai hihi

anak beringin said...

slm...

slmt hari raya aidil fitri.. maaf zahir batin

anak beringin said...

slm...

slmt hari raya aidil fitri.. maaf zahir batin

RaYzeef said...

Arman thanks for the Bib. Priceless gift there buddy, see you soon at Craze :)

kuchalana said...

KJ.. insyallah kit pasti bertemu lagi..

abg zaini.. selamat hari raya juga dari saya.. maaf zahir dan batin

Ray.. no problem bro..