Pages

Kegilaan Sudah Terasa

Aku ingat lagi masa zaman skolah dlu aku slalu melepak dgn org giler disekitar KL. Beliave me, kita akan menghargai lebih tentang kehidupan. Ada yg agresif, ada yg mandom, ada yg buat2 giler, ada yg kejap gile kejap ok dan mcm2 jenis giler. Penah satu masa aku meet sorg prof yg jadi gile sbb saham jatuh masa zaman 98. Dia kata kat aku "Aku mungkin giler tapi aku xbodoh".. lepas tu dia gelak.. so giler xsemestinya bodoh.. waras xsemestinya pandai..

Dlu masa aku mula2 berlari, aku rasa training lebih dari 10KM skali jalan tu agak giler. Kene plak berlari backtoback lagi extra giler. Nak jadi lagi giler bila dgr org berlari 30KM seminggu then aku rasa dpa ni total giler. Dan lagi best bila aku dgr ada org berlari 100KM in 18 hours.. itu perlukan extra giler dan giler.

Anyway, sapa2 nak rasa feeling menjadi semi giler, boleh la muncul untuk event kat bawah ni. Samaada nak join or nak tgk org giler berkumpul ramai2 dalam satu masa. It free and atas tanggungan sendiri. Organize by crazy ray and crazy shine. Dpa ni xmenggigit but korang xkan percaya yg dpa do a training which running 12 hours at Putrajaya, training ok not tournoment. Insyallah xda aral aku akan muncul untuk menggilakan suasana. Info seperti dibawah..

Date: 1 Sept 2012 (Saturday)
Start: 3 am - End: 3 pm

Distance: as much as you desired.
Route: Palace of Justice - PICC - Putrajaya Mosque - Palace of Justice (11km loop).

1st batch runners: Start 3:00 am
2nd batch runners: Start 5:30 am

No medal, No finisher Tee, just pride that you run the whole night with fellow nuts.

Bring your own drinks and food, bring more if you can and we share among friends ala-pot luck :)

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

2 comments :

RaYzeef said...

crazy loves company..see u there C.A. (Crazy Arman) lol

Mikael Z. said...

insaf lahh.. hahahaha