Pages

Kisah Disember 2011



Sih, last weekend i did't clock any mileage. Ya, lepas APBIM ada rasa mcm mls skit. Siutkan. Patut aku dah start dgn new schedule for March event. Tapi, i did spent a good time with my family last weekend. Merayau dan bersantai. This weekend, merayau dan bersantai lagi. We are planning to merayau around Sungai Besar for another family escape at Hj Dorani Homestay. Plan to have fun with XAllianz clan + nak pi cari Restoran Selera Rimba which dikabarkan menghidang makanan eksotik masa kini such kancil, rusa, landak etc. Hope berbaloi la.

Lepas event ni anak2 bujang aku nak dimasukkan jawi. Another event for the family. Jadi posibility aku memonteng training ni amat la besau. Disember ni there is few event all the way. Hope this will be another great month for me.

12 Hours Melaka Walk 10-11 Dec
Hiking Mt Kutu 17 Dec
Malakoff KL 18 Dec
Hiking Mt Gap + Ulu Semangkok 24 Dec

The biggest will be 12HMW. Mcm biasa aku akan berkelana ke Melaka. Not much target but try to archive the same as 12HPW 62KM. Klu dpt lebih itu adalah bonus tuk aku.

Mt Kutu and Malakoff will be backtoback tuk aku. Insyallah this will make me more organize and harap it a good training for me to higher the recovery rate by doing backtoback. Trip ke Kutu kli ni aku akan involve dgn kaum dari Keramat as a guide tuk depa ke peak. Ni kaum2 masa skolah rendah dlu. Hope both party will enjoy the trip. Serius xsabar nak jumpa korg.

Mt Gap ni pending trip dari dlu lagi. Hope kli ni xda byk halangan. Klu x, postpone tahun depan la gamaknya. Hope all goes well this month.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

4 comments :

June Malik said...

uish penuh calendar tu .all the best :)

pye:rudz said...

quality time dengan family juga penting.

Che said...

all the best.. bz sungguh! :) ape pun family first..

arman said...

KJ> thanks kak

pirus> true.. family 1st..

Che> thanks bro..