Pages

Tepu Tak Berpeluh

Smlm aku hentam 4KM Tasik Cempaka. As usual for speed training. Actually aku dah naik tepu dgn jarak 3-6KM. Last week aku hentam 14KM skali jalan kat Putrajaya pon xberapa nak rasa. Seriusly aku kne revise balik venue training, jarak dan pengkaedahan dia.


Smlm aku try tambah kelajuan tuk 4KM non stop. Aku dpt kurangkan 6 minit dari last training. It still give the same result xletih dan xberapa berpeluh. Aku nak tambah jarak tapi hari dah gelap. Risau gak nak brlari sorg2 kat taman tu dalam gelap, takut selisih hantu air je. Hu2.


Petang ni aku ingat nak ukur jalan kat Putrajaya. Hope xda roadblock tgh highway ke putrajaya petang ni.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :