Pages

Pre RMC



http://www.facebook.com/RexMenMY?sk=app_141926525880953

Actually aku lemau hari ni. Kje byk giler. Kne lak budak2 aku kat SG smua cuti. Ada yg EL ada yg MC. Last2 aku gak kne cover. Mcm sial. Ada plak byk program n application enhancement. Dgn migration lagi awal August tuk Claim portion. Kne bermalam lagi kat Orchard Road nampaknya. Yg xbestnya bulan posa tuh. AKu baru plan xnak tinggal terawih tahun ni. Tekanan telah melanda.


Jap ni aku baru balik dari One utama, pi amek race kit tuk RMC sok dgn Zul@Botak. Smlm race kit tuk Men Shape Run (MSR) sampai. Cun tu dia punya t-shirt. Myloveone jaki jer tgk t-shirt dia. Serius cun. Futher smlm aku sambar dehidration belt and arm belt tuk letak handphone, kunci, ic, gel and air masa berlari. Kira lengkap la keperluan larian aku. Tinggal long tight ja blum sambar lagi. Smlm xda size. Hu2.


Mlm ni confirm balik lambat sbb ada deployment. Ingat nak dptkan cukup rehat tuk sok tapi apa boleh buat. Aku rasa sok sure hari tekanan sedunia. Anyway, i'll keep my pace slow tomorrow. Bukan nak menang pon. Sja nak seronok2 enjoy the event.


Till then, hope everything goes find 2molo. Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

No comments :