Pages

Cuti Cuti Sakit

Dah 3 hari demam. Rasanya dah bertahun xdemam+flu+batuk. Terlentang terus. Slalu sehari dah kebah, ni dah masuk 3 hari. Rasa nak pecah dada batuk manjang. MC pon xseronok duk umah. Tido jer, bangun jer lemau mcm zombi. Anyway aku redha, special request dariNYA.


Smua latihan diberhentikan buat seketika. Cuaca pon xberapa ok. Masa aku hentam Putrajaya last week dah start berjerebu, aku hentam kat Tasik Cempaka pon berjerebu. Penuh gamaknya habuk dalam dada ni. Plan nak naik Mt Angsi sabtu lepas terpaksa ditangguhkan lagi dan lagi sbb kesihatan dan cuaca.


Next event will be Rexona Men Challange next week di Bukit Cerakah. Hope Team PAcat akan enjoy event ni. Lepas tu Shape Run and lepas tu puasa and lepas tu raya. Anyway, dalam demam2 aku turun umah pakcik aku for lunch and family gathering on Sunday. Kne hujan+ketam masak cili+kangkung belacan+ikan steam+air tuak. Lengkap + Snin MC. Ni smua punca2 ni. Adoi hai.


kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

2 comments :

JM said...

moga cpt sembuh bang.... dah baik betol2 baru lah boleh berlari-lari balik..kot tak, dok umah je sampai sehat okeh...

-dari adik tiri yg garang..hahaha-

arman said...

jm> tq dik.. ni dah masuk 5 hari ni.. kat umah ja.. wok from home.. serius lama xsakit kaw2 mcm ni..