Pages

Hobi

Skang ni aku ada byk hobi baru... dalam kesibukan melampau dalam dunia kapitalis ni aku still ada masa untuk menghobby...La ni aku suka memasak. Kadang2 buat kek.. kadang2 masak biskut.. kadang2 masak2.. klu rasa penat ja.. aku pi dapur.. masak... tah mana datang hikmat memasak ni xtau la. Mungkin sbb myloveone suka memasak kot. Jadi berjangkit ngan aku ke dapur skali.



Agar2 Rasta


Puding Limau

Then la ni aku ada byk pokok bunga. Keliling rumah ada pokok bunga. Jadi balik kedai malam2 tu la keje aku membelek pokok bunga. Hujung minggu bila ada masa tu, membelek bunga.


Lagi.. hobi aku adalah mengikan.. ni pengaruh in law aku la.. kat rumah dia ada bertank2 ikan ... masalah wo hobi mengikan ni..




kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

7 comments :

Kebencian_Maharaja said...

Org laki sejak dulu lg selalu boleh membuktikan mereka memang spesis yg pandai memasak hehehe.....cayalah bro..

@xiM said...

pehhh hang terer buat kuih dan biskut noo..aku tak reti..haha

pye:rudz said...

hobi bela ikan tu aku belum sanggup lagi. dua yang lain tu dah biasa dah aku buat.

.::WaNiE::. said...

huh pokok bunga itu sangat cantek cantekkkk

secangkir madu merah said...

sedap nampaknya agar2 rasta tu..tak nak share resepi ke? mcm teringin lak nak rasa.

shafarina said...

nampak sedap

&

nampak cantik

~mIsS_p00h~ said...

Ikan yang sekor tu arowana kan??? :D

sjk kije dgn cayanunalif ni, kte pn kn gk blaja psl ikan~ tp part plg x best bl bos bl katak smp 10 ekor! aiyakzzz~~~ :P