Pages

B For Bob vs Pure Vibration



Dah lama aku xreview album. Pada peminat lagu2 reggie hari ni latest album dari Ziggy Marley tribute to his father Bob Marley telah berada dipasaran. Pada peminat reggie jangan lupa mendapatkan album ni. Smua lagu yg berada dalam album ni smua telah diremaster balik dan catchy beb...








Satu lagi album yg aku nak review dan musti dengar from is Pure Vibration. Serius rasta beb. This band is local band. La ni lagu dia tgh sibuk diputarkan diradio dan TV Malaisi is ME Gal. Go rastaman.. rasa mcm kat Jamiaica ja bila dgr lagu korg...
Ole...

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

4 comments :

JM said...

abg penah dgr tak lagu dulu2

camni lagu die

DANGDUT REGE2 DANGDUT REGE...

ekekek

lame betol tak dgr lagu tu..eheheh

pye:rudz said...

dangdut reggae? hahaha

bozzobattousai said...

bozzo memang minat ngan regge nih...tp tak pernah dengar group Pure Vibration nih...takpe nanti petang carik...

izman said...

tq 4 info.

aku mesti cari cd diorang.