Pages

Babi Yg Selsema

Apa yg WAS?
Suatu Petang Yg Cerah (aku bertanya pada myloveone why the called it SWINE.)
Aku: Ami, Swine tuu babi ke? Bukan pig or pork?
Ami: Swine tu nama lama bagi babi, kira nama komersial la. La ni sedap la sikit bunyik dia dari pada pig or pork. Macam bahasa melayu, khinzir.

Aku: Camtu pulak.. klu dah nama babi, paggil babi ja la, klu tukar swine pon bukan boleh jatuh harus.
Ami: :)

Suatu Tengahhari Yg Nak Ujan (Lawak bangsat seorg kawan cina dipejabat. Mmg bangsat.)
Aku: Wong, mana makan ini hali?
Wong: Biasa la Dengkil la mana lagi, makan babi la (masa dia sebut ni smua org pandang). Sini Cyber mana boleh dapat ma.

Aku: Lor, hali2 makan babi, tada takut selsema ka?
Wong: Aiya, itu babi juga selsema, kita makan mati saja ma. Kekeke, apa mau kirim ka?

Aku: Boleh jugak, aku nak yg gemuk2.. mak sure kasi hidung lebih sikit.
Wong: Ok.. Siaapppppp

DiPetang Yg Sama (Lepas abis meeting Wong menjerit dkt aku )
Wong: Alamak bos, satu olang sudah kena.
Aku: Apa kene?

Wong: Sudah selsema la bos. Sana Sungai Buloh sudah ada kes.
Aku: La yer ke, babi ka or org yg selsema?

Wong: Aiya, olang la. Gua duduk sana ma. Takut selsema.
Aku: Klu camtu kang aku suh HR kuar surat quarantin tuk ko sbb ko makan byk babi tghhari tadi. Kang abis satu opis kene selsema.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

7 comments :

bozzobattousai said...

dah tau yg babi tuh memang BABI buat apa makan...bodoh tul member ko tuh...dia keturunan cina deputy speaker perak ke?

NahWaL said...

wahaha dia melawak kot.atau dia ingat babi kat malaysia ni duduk atas rumput bersih, hari2 makan kentang, babi pon jadi bersih.kahkahkahkahkah

Riezal said...

hahaha babi skang.. dah mainstream.. boleh dibawak melawak dah hahah..

izman said...

ha.3x... lawak2

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Clarence said...

Thank you for the article, very worthwhile material.
water sandals | Halifax airport | free cartoon porn