Pages

Sudah Terbit



Tuk pengetahuan dan sebaran. Alhamdulliah, buku tulisan rasmi aku yang pertama telah berada dipasaran bermula hari ni. Ini version buku dan telah diedit untuk bacaan formal dan lebih tertib juga teratur.

Tajuk : 111 Cara Mudah Berjimat Cermat.
Terbitan : TrueWealth (own By Azizi Ali coach jutawan)
Edaran : MPH , Kunikoniya dan kedai buku berhampiran
Harga Buku : RM19.90

Boleh juga didapati secara online (stakat ini) di http://www.bookplanet.com.my/
Bukan tu saja, aku akan berada di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 untuk bertepuk tampar dgn sapa2 yg berminat untuk ditepuk.

Tarikh : 18/04/2009 (Sabtu ni)
Masa : 05-06 PM
Venue : Dewan Tun Hussein Onn, PWTC, KL
Booth no : 49 & 50

Jadi mintak korang sebar2kan pada sapa2 yang patut, ahli keluarga ka, kawan2 ka. Buku ni memberikan tips mudah cara kita boleh berjimat cermat dalam segala sudut kehidupan sama ada dalam keadaan gawat atau dalam keadaan senang.
Jadi support product buatan malaisi dan pastikan anda dapatkan yang original.

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

12 comments :

bozzobattousai said...

klu ada kelapangan aku dtg cari ko kat pwtc sabtu nih...

ku tak sempurna said...

caya lah bro..

nanti kita bertepuk tampar kat pwtc eh :D

Boo Tofu said...

congratulations Man! member pertama dari batch kita yg telah menulis bukunya sendiri.... Cayalaaa! Bangga aku weh!!!!

hanis said...

tahniah arman!
aku pasti akan beli nanti

~ mizzAmy ~ said...

~ wah... congrats bro kuchalana. kalau ke MPH, akan cari buku bro. ;) ~

SHITA said...

Tahniah....kalau tak de aral nanti kitaorg dtg support yek, tp kalau tak dtg pun Insyaallah buku tu akan dibeli sbg tanda support.Selamat maju jaya..dan panjang umur kita jumpa nanti.

@xiM said...

congrats congrats!!nanti aku cari satu!

.::WaNiE::. said...

Saya sudah lupe la bro

Tahniah ye

ixora said...

hohoho...kiranya penerbitan buku ni sbgai hadiah hari jadi yer bro...? tahniah2..!!

selamat2 tuk semua...aminnn..!!!

=)

eL said...

bro kuch kuch hota haiii! hehe nanti kalo jumpa saya try k

izman said...

aku support. aku ada war2kan kat blog hobi aku.

NahWaL said...

tak sangka abang yang sempoi ni penuh dengan misteri.hoho.apa aku mepek ni.

tahniah bro. harap ada lagi buku .akan dicarik karya mu.