Pages

"TrueWealth Open Day"

Venue = A-2-11, Jalan SS 6/5A, Dataran Glomac, Kelana Jaya.
Date = 7th of March 2009, Saturday, 11 am - 5.30 pm
Located at a shoplot in Dataran Glomac which is behind the Giant Mall in Kelana Jaya. Prominent landmarks are Menara Kelana Parkview, Maybank, Al-Rajhi Bank and also Sari Ratu Indonesian restaurant (we are above the restaurant).
During this event it will have a special Sale where selected books are going for discounts of up to 70%. Further, if your purchase exceeds RM150, you are also entitled to a FREE book. Futher will have session talks by authors, meet your favourite author sessions, autograph & photo sessions, refreshments and much more.
Nih aku nak panjangkan jemputan pada rakan2 untuk hari terbuka Truewealth (own by Azizi Ali coach jutawan). Buku aku xkeluar lagi tapi saja jemput kawan2 untuk memeriahkan majlis ni. Ada byk penulis hebat dalam event ni dan korg boleh dapatkan discount sampai 70% selain boleh bersua muka dgn penulis2 hebat ni. Klu korg mai, insyallah kita akan berjumpa disana. Hayati 2 kata hikmah berikut sebagai panduan idup kita.
"Membeli dan membaca buku adalah pelaburan terbaik dalam hidup yg anda xkan kesali"
"Manusia akan berubah dari 2 perkara, pertama dgn apa yg dibacanya dan kedua dgn siapa dia bergaul"
Ole...

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

3 comments :

Pyanhabib said...

dah planing ni.
dapat pegi tak dapat pegi,
tak tahu lagi.

mRs aZamTa said...

hye...still remember me? Makin comei2 anak2 ko...

manje said...

salam

"...manusia akan berubah dari 2 perkara, pertama dgn apa yg dibacanya dan kedua dgn siapa dia bergaul"... em mendalam sungguh ayat nih... betul sgt2