Pages

aPRIL dTG lAGI

April datang lagi.. jadual aku telah dipenuhkan sehingga hujung april. Myloveone sibuk dgn kedai makan barunya. Goodluck for your 1st big project. Team ASAS sibuk jugak dgn kedai makan baru dan jugak AGRO FARM di Perak. Doakan la ayam itik aku dan kambing2 xmati dimusim panas ni. Dan aku sendiri sibuk dgn buku yg akan keluar bulan depan. Klu smpat boleh la nampak muka aku kat Pesta Buku KL hujung april ni.
Ole..

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

9 comments :

Boo Tofu said...

Moga berjaya semuanya, insya'Allah...termasuk projek yg di bincangkan - for Bangi....

bozzobattousai said...

selamat berjaya penternak moden....klu aku nak wat kenduri bleh r tempah ayam ngan kambing ngan hang....

ixora said...

hope selamat semuanya bro..amin..=)

Khairiah said...

& i'm busy with my new job... pejam celik dah lebih 5 bln... alhamdulillah! i'm happy here...

*ayu* said...

sibuk yg berfaedah!
best of luck!

JM said...

agro farm di perak?kt mane bang

13may said...

selamat selamat :)

@xiM said...

\Good Luck good luck!!

izman said...

pergh! hebat benar projek2 ko tahun ni. buku bila keluar??

keluar nanti bagitau aku, aku tolong war-warkan.