Pages

Jalan2 Cari Pasal - KOPICAT

Cari dimana kuchalana?

Kedai : KOPICAT
Owner : Cat Farish (tipah menipu)
Location : Seksyen 3 Bangi
Speciality : Western food

Nih antara kedai favorite aku. Own by one of malaisian artist. Kat sini antara yang aku suggest is Lamb Chop dia. Mmg class. Klu aku mai sure aku order 2 punya. Futher lamb dia pon agak banyak kalu nak compare ngan kedai2 western food yg aku pernah pegi. Tpi xleh la nak bandingkan dgn Victoria Station or Outback.

Lagi satu yg aku gemar is dia ada jual air longcan. Pada yg xtau, air ni is air botol berperisa (mcm coke apa smua tapi yg ni product malaisi, kurang manis dan gas). Klu pi kampung2 sure akan jumpa air ni. Jadi kat kedai ni ada juai. Kalu ikutkan harga, aku rasa xda la mahal sgt dan masih mampu lagi untuk dibayar pada mereke2 yang skali skala nak ubah selera.

Ada satu ja complain aku pada cat. Staf ko mmg baik2 tapi penerampilan aku xberapa gemar la. Ada yg rambut color oren la, merah la. Dan mcm ayam serama teman negok. Bior le kemas sikit. Aku suggest ja yop. K. Jangan amek ati.

Pada kawan2, aku kasi 4/5 bintang untuk kedai ni. Klu dah terlajak ke bangi, mai singgak kedai ni. Rugi xcuba.

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

4 comments :

~ mizzAmy ~ said...

~ nak kena pi try la camnih... ~

vagg. said...

objek di celah2 pokok tuh ialah ko, bang. ekekekeke.

bagus, good info.mana tau kalo2 p sana kan

ixora said...

hehe..yg celah dedaun tuh..
pkai bju kuning kot...
adeh..hehe..

p/s:mcm ulat beluncas lak..hehe

shafarina said...

kucha, ko lepas sini apsal tak call aku weh? dapatlah merasa duit tokeh :)