Pages

The Entertainment



Baru2 ni aku terlajak masuk ke 2 blog celebriti ni. Smua mungkin dah kenai depa ni. Mazidul, penerbit 360 di TV345 dan pengacara siaran pagi di TV345. Kamal plak, crime analyst yg selalu kuar kat tv menceritakan behavior manusia dalam jenayah yg depa lakukan dan jugak menceritakan kaedah mengelak jenayah dan mcm2 lagi.

This 2 celebraty selalu kita dgr dtg dgn mcm2 kisah dan cerita yg memeranjatkan termasuk kisah di blog masing2. Pada kawan2 xrugi tuk jengok blog depa ni.

Aku dah add kat dalam kategori The Entertainments. Selain tu kat situ pon ada bro Tony owner AirAsia, sapa2 nak ngadu or complain, bleh ckp direct ngan dia. Then ada gak few celerity tv, like Master Kodok (Afdlin Shauki), Yasmin Ahmad, Mr Manager (pengurus artis), Bro Pyan Habib dan band2 favorite aku.

Pada kawan2 yg ada link menarik, xkisah la dia artis ka, celebrity ka, ahli sukan ka, CEO ka, ustaz rock ka atau well known person, korang bleh kasi aku link tu. Aku nak add kat blog kuchalana ni.

Anyway, aku dalam process untuk menerbitkan buku pertama aku, insyallah akan diterbitkan dalam masa terdekat (korang beli tau). Aku baru sahaja menghabiskan naskah kedua aku dan sedang menulis naskah ketiga. Jadi, saksikan MR KUCHALANA dan tips2nya...

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

14 comments :

chekdenoor said...

ok gak mr kuchalana letak blog-blog tu...hmmmm....boleh gak chekdee singgah...... thanks ya

theconfused said...

hooo.. slalu gak lepak kt blog dorg...

buku?? wahhh.. nak buku dgn otograf skali bulehhh?? heheheh

dakgilachoc a.k.a nani said...

wah ada buku ke? pe tajuk? nti dh lancar jgn lupa habaq..leh gi carik...

add link ni..rickywan.blogspot.com..blog dia banyak info..:)

vagg. said...

nak kuar buku??? bestnya. taruk nama saya skali dalam tuh bang hahahaha tetibe gila glamer

bozzobattousai said...

dsart la hang buat buku sendiri...dan ada penerbit ngan printer ke? klu takde bagi aku buat....

ku tak sempurna said...

wahhh... congrats bro... dah buat buku sendiri...

ita.itu said...

wah rajin ko nulis buku lak ek..harus kita org ngk cpt

cendawanintim said...

nak buku tuh nanti ngan ader sign awak bro, buleh??

13may said...

ada underground band guna nama KUCHALANA...ntah ntah band ko dulu...hehhe hehhe

Salam Aidil Adha :)

ixora said...

bro jgn luper naskah tuk Xora...
otograf skali...pos sabah k...

:: Cikgu Wiween :: said...

afdlin besh! :p

PENDEKAR said...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

MEMAHAMI ERTI PENGORBANAN NABI IBRAHIM YANG SANGGUP MENGORBANKAN ANAKNYA KERNA CINTA PADA ALLAH

MARDHOTILLAH

:-)

cemut said...

terbit buku?
wah..
i'm waiting 4 it.

arsaili said...

salam eid ul adha..hidup penuh pengorbanan..moga kita dipermudahkan menghadapinya

maaf lama tak ke mari..sibuk banget sey..ehehe..raya kat mana bro?