Pages

Apa Ada Sabtu Ini

There is 2 happening event will happen this saturday.. Insyallah xda aral melintang aku akan memeriahkan kedua2 majlis berkenaan. Yg pertamanya ROCK THE WORLD 8.. Actually aku xpernah tertinggal event ni setiap tahun. Dulu konsert ni is more to underground gathering, bleh jumpa kawan2 lama dalam dunia underground. Tapi hari ni dah bercampur2 dah, yg mainstream ada, underground ada, poser pon ada. But it ok la, aku datang nak tgk live band expecially my favorite band like KOFFIN KANSER, ROB and Butterfingers. La ni tinggai 3 band otai ni ja. Lepas ni klu band otai ni dah xmain, aku xturun dah kot konsert ni.

2nd event is teater BILIK SULIT (TEATER BUKAN TEATER) arahan owner blog tukartiup bro HISHAM. Aku ni pencinta teater sebenarnya. Dari zaman skolah sampai la kezaman berkeluarga ni. Klu ada kelapangan, aku pasti akan muncul di persembahan2 teater disekitar lembah klang. La ni ada sikit kelapangan seblum kembali berjuang ditemasek.

Event details mcm tertulis dibawah.
****************************************


Title : Rock The World 8
Venue : Secret Garden, Stadium Merdeka, Jalan Stadium, off Jalan Hang Jebat, Kuala Lumpur
Date & Time : Sat 20 Dec 2008 (12noon onwards)
Tickets : RM25
Presented by Fat Boys Records, Era, Hitz.Fm & XFresh.
Lineup (Updated): Estranged*One Buck Short*The Times*Pure Vibracions*Bunkface*Republic Of Brickfields*Butterfingers*Koffin Kanser*Zip Zieller (newly added)*The Otherside Orchestra*Laila's Lounge*Bittersweet will be replacing Laila's Lounge*Revenge*They Will Kill Us All*Komplot*OAG*Upon Arrival*
****************************************


Title : BILIK SULIT (Teater Bukan Teater)

Venue : DEWAN MAJLIS PEGUAM belakang Central Market

Date & Time : 20, 21, 22, 23 Disember jam 8.30 malam

Untuk Tempahan, Sila Hubungi : 012-4651617 atau o123842972

****************************************

* Shah n Jaar.. klu krg nak turun.. aku dapatkan tiket... ole..

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

7 comments :

dakgilachoc a.k.a nani said...

saya nak tiket free boleh dak? kekekekeke...

chekdenoor said...

hmm.....lama tak tengok teater.....last sekali...tengok teater tahun2006 kot....hmmmm......

bozzobattousai said...

klu ada masa nanti bozzo gi. tak jauh pon....

manje said...

salam bro

emm nati wat la review psl teater nih... kite nak g jauh sgt huhu

cemut said...

nak baju rock the world 8 salai ya. hahaa

Pyanhabib said...

jommmmm!

Anonymous said...

Now is a great time to trade currencies with the world economic problems. People are cashing in by trading forex right now, the world money sistuation is a mess so why not make profit off it? Keep your money offshore where it is safe!

A good Forex broker is 1pipfix, 1pip spreads and the best top rated of forex brokers with metatrader 4
http:///www.1pipfix.com


1pipfix is a partner broker of http://loyalforex.com