Pages

Memo Pemberitahuan

Daripada,
Mr. Kuchalana
Orchard Road, Temasek
27/10/2008

Kepada,
Blogger2, Pembaca Setia, Pembaca Tidak Setia, Kawang2, Teman2, Sedara Mara, Geng2, Yg Tersinggah Dan Sapa2 Lah

Per: Memo Pemberitahuan

Seperti perkara diatas, saya seperti nama diatas ingin meminta maap diatas ketidakhadiran saya dan ketidakupdate-tan saya keatas blog ini. Bukan sengaja pon. Cuma terdapat beberapa perkara yang tidak mengizinkan saya berbuat demikian. Antaranya

1. Berada lebih dari 2 marhalah keselatan tanah air. Mode telah ditukar ke mode MUSAFIR.
2. Kerja yang berlambak2 diperantauan, dari kol 8.30am sampai kol 10pm almost everyday.
3. Internet kat sini mahal nak mampos.
4. Line internet kat opis telah diblok untuk mereka yg datang dari tanah besar MALAYA.

Dengan itu, saya sekali lagi meminta maap diatas kecelaruan ini. Insyaallah, beberapa percubaan
mencuri line service apartment sedang diusahakan. Jika ia berhasil, blog ini akan diupdate selalu.

Majulah Sukan Untuk Negara Malaya.

Ole.

Yang Menjalankan Tugas.
Mr. Kuchalana.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

27 comments :

~ mizzAmy ~ said...

~ siap bagi memo tuh. tak per la, dah dpt curik line nanti, sila2 la update. 2 marhalah ke selatan tanah air? ~

chekdenoor said...

Salam,

jangan curi .... guna dengan izin.... heheheheh

Biar lambat asal ikut laluan yang betul betul .....

kerry said...

happy working! juga selamat curi line... susah2 sgt, if u're staying at somerset liang court, turun je kat McD tu... FOC!

Boo Tofu said...

alaaa....dah besau panjang....pepandaila nak idup kat tempat oghang tuh.......macam tak biasa men'cedok' sana sini?...hehehe

zgila said...

X pe bila free baru update. Jangan menchuri beb... lelagi ngan bangsa asing.

Payah kou nanti disana....

* ayu * said...

memo paling best abad ini!
:)

even trpaksa sabar menunngu!!!!
take care kucha!

.::WaNiE::. said...

Dear Mr Kuchalana,

Your letter dated 27/10/2008 is referred.

We thanked you for your endless effort to update us here, reader of your blog.

We understand your situation and we hope that you will be able to overcome all problem and manage to steal your apartment line.

We wish you success on your days ahead.

Yours sincerely,
Wan Shazwani [wah full name gitu]

biskutrajin said...

oke pemberitahuan di terima..roger..

vagg. said...

gilos gempak memo nih bang. hahahaha mencik!

JM said...

ooo ke temasikkk

kot jmpe temasik kim slm ye bang..ekeke

abang ade nangis2 dak mlm2 igt kt malaysia.. eceehhh..cam jauh benor ye..ekeke

pemikir lapuk said...

inilah malaya kalau nak tau.....ckp bagus..bikin?....lu tunggu lah

PENDEKAR said...

he he he....

maju bro kuchalana....

ooo... pandai ngelat.....he he he

ita.itu said...

oh bz ek.x pe..sok2 update la ek

axim said...

nanti kalo da tak busy sila lakukan proses penghapdetan dengan segera:)

imz said...

wah...siap buat surat rasmi lagi..hehehe

theconfused said...

baik tuan.. memo paham dan terima... :)

ixora said...

ok bro..layannn...=)

ixora said...

ok bro..layannn...=)

jalang said...

adam chat?

arsaili said...

salam...la patut lama takde berita...take care di perantauan

ad3ck said...

semoga selamat semuanya. ;)

KM said...

Nape jadi begini bro?

Nek Cun said...

Pergilah kat airport, tentu dapat line free... boleh surf mana-mana...nekcun selalu buat camtu...hehehe...

ku tak sempurna said...

semoga berjaya mencuri line... ihihihihihi...

13may said...

selamat selamat :)

13may said...

btw, best la citer hang tentang test market tuh...

sempoi kan buat lagu tuh :D

cemut said...

sampai ke temasek die keja nohhh