Pages

Aida Reesa - 2 Tahun







Esok genap usia anak dara aku ni 2 tahun.

Masih aku ingat lagi saat2 beliau dilahirkan 2 tahun yg lepas. Bagaimana saat getir didalam bilik bersalin melihat bagaimana process kelahiran berlaku. Dan aku org pertama yg memegang beliau ketika beliau masih dalam keadaan berdarah lagi. Part paling best bila dia keluar, dia menangis. Lepas aku pegang dia berhenti menangis dan tersenyum. Subhanallah.

Semoga adik cepat2 besar, terus dikurniakan kesihatan yang baik, happy selalu, dipermudahkan rezki dan menjadi anak yg solehah. Seperti janji baba ketika ulangtahun pertama, baba akan terus buat adik happy walau apa pon perkara yang mendatang.

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

24 comments :

game for mobile phone said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
arsaili said...

salam ramadhan, bersama2 lah kita mengimarahkan bulan yang mulia ini

cemut said...

LAWA NYE NAMA ANAK DARA ABG MANIS NI..AIDA REESA..TUAN PUN COMEI..PUTIH MELEPAK IKOT MAK DIE HEKK...MAK DIE PUN MESTI COMEI.

cendawanintim said...

Hepi besday in advance buat baby aida reesa...cepat besar yer sayang...

~ mizzAmy ~ said...

~ ala la, comelnya Aida Reesa nih. happy birthday in advance la buat Aida yang comel nih. ~

ad3ck said...

sweetnye ehehe. pe pong selamat hari raya. eh silap2 selamat berpuasa ;p

ita.itu said...

semoga jd anak yg solehah ye dik..amin..geram aku ngk anak ko..tingin aku anak pompuan..hehe

:: Cikgu Wiween :: said...

Happy birthday Adik! ;)

makin comei anak dara baba nih.eegegeg ;p

.::WaNiE::. said...

hihihi anak cino mano lar nih

happy birthday buat aida

~chacha~ said...

hepi beday aida!
meh kat akak cha meh..
nnt akak cha kasi hadiah..:)

by da way..selamat pose bro!

ku tak sempurna said...

happy birthday... abisla anak kucing digomolnya..

hidup virgo girl!!!

ihihihihihihi...

ixora said...

selamat berpuasa tuk bro sefamily, and hepi besday tu aida...nk adiah aper..? mintak ngan baba ah..aunt Xora dh pokai nih...ngeh3..

JM said...

epi beday adik reesa... alaahaii..tiut aihh buat moncong gitu..

murnie sangat said...

ala tersentuh tau..selamat berposa utk en kucha n family..

lindosh said...

epi besday aida reesa.. suwit nye nama dia

KM said...

Bila nak tambah gi bro? hehhee

kuchalana said...

arsaili - insyallah..

cemut - hi2.. slalu org kata anak pompuan byk ikut ayah..

cendawanintim - insyallah (jwpan bg pihak.. kekeke)

mizzamy - sama2..

ad3k - slamat berposa juga..

ita.itu - bikin satu la wei.. syok wo ada anak pompuan ni.. ada gak peneman ko nak pi shoping nanti.. ekkee

cikgu wiween - cukup tido.. cukup makan beb..

wanie - dia byk ikut tok dia.. lelaki cina terakhir dari mainland.. kekekek

chacha - slamat berposa..

kuxsempurna - wah2.. skapal la ni ekk..

ixora - slamat berposa..

jm - dia mmg suka bergaya.. bila angakat camera ja.. ada ja aksi2 dia buat..

murnisgt- gile emo.. kakakakaka

lindosh - biasa la... gula2 budget 2009.. hu2

KM - 2 ni pon berpeluh nak menjaga.. kadang2 pikir org dulu2 sampai 12.. camna agaknyakan..

VAGG said...

tomeynya si AIDA nih hah. abang dia pon sama. CUTE SANGAT!

kuchalana said...

vagg - tu baka baik tu.. kekekeke

antalya said...

happy besday si comel

kuchalana said...

altalya - wah2.. hambo berdua skang ekk .kekekeke.. tq2..

izman said...

hepi belated besday buat anak ko yg comel lote tu. Anak dara ko dan anak dara aku sebaya la; 2 tahun.

moga mereka membesar dengan sempurna, penuh kasih sayang, dan menjaga maruah kita sebagai ibubapa. Amin...

kuchalana said...

izman - insyallah... semoga kita juga trus tabah dalam menjaga mereka2 ini dalam keadaan dunia yg smakin hampir kepenghujungnya...