Pages

Pesanan dari Cindia-Man



Vanakam.
Hai, i am Cindia-man... great new superhero in town..
I want to wish to all voters in Permatang Pauh. Selamat mengundi. Do your job as Malaisian. Lets your hand speak. Make a right and wise decision. Please don't sleep and make any excuses from not to elect. "Jangan menyesal" like sarip dol word in p ramlee movie. The future of this country is in your hand. Then do your jop.

- Cindia-Man (Planet Kypton)

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

19 comments :

lindosh said...

saya adalah salah seorang pengundi permatang pauh esok..

masih konpius la bro. kasi kaunseling sket haahha

kuchalana said...

lindosh - bak kata mufti perlis.. undi mereka yg kurang memberi kemudaratan.. la ni hidup kita mudarat ka idak dgn keadaan semasa.. apa kata kita bagi peluang kepada mereka yg lain plak tunjuk terror.. kekeke... kalau xok.. kita ada lagi peluang tuk tukar plak dia on next GE..

~ mizzAmy ~ said...

~ selamat mengundi utk mereka-mereka yg berada di Permatang Pauh. especially to Kak Lindosh. buat la keputusan dengan bijak. ;) ~

lindosh said...

bro:- saya rasa dedua pihak tak besh sudey. mcm2 dah neh dengaq. adoih. undi yg akim tu bleh tak? ahahaha

amy:- tatau la nak bijak camna dah hehe. tunggu je nanti :P

bozzobattousai said...

cayalah cindia-man. jgn lupa undi bulan pecah tau...

shafa said...

Cindia-Man nie mcm pengundi hantu jer.

:: Cikgu Wiween :: said...

ensemnyeee cindiaman nih yek baba.agagagaggaga ;p

selamat mengundi gak buat warga permatang pauh (tumpang wish sini kena charge x?) ngeh ngeh :p

Kebencian_Maharaja said...

Aku tak bleh ngundi bro sbb aku register voter Tasek Gelugor hehehe...Jadi pengundi hantu takleh ke?

~Cinta Milo Ais~ said...

kalau cindiaman tu yg bertanding, agsak2 ada harapan tak dia menang?

.::WaNiE::. said...

huh sungguh xsabar aku menunggu malam

agak2

sapa menang

kuchalana said...

mizamy - lindosh tgh pening tu.. rini dia akan pangkah parti rastaman..

lindosh - rastaman beb.. baru best .. lepas ni we can 'smoke' anywhere.. anytime..

bozzo - kekekeke...

shafa - dia dah pakai sayap beb.. mmg pengundi hantu..

cikgu wiween - ekkeke.. kene2.. teh tarik satu..

KM - xpa.. yg pasti mlm ini smua duk kat internet.. jgn tgk tv.. sure xda punya.. rasa malaisikini alway ada latest news..

cintamiloais - pak nuar pon bungkus.. superhero tu beb.. senyuman menawan.. kakakaka

wanie - hanya tuhan yg tahu.. kita tunggu dan lihat..

13may said...

waaa...superhero :D

wanie said...

mengikut sumber barua umno di pejabat ini

dia kata confirm bn menang sbb dorg tak akan bagi anwar menang..sbb ini melibatkan kerajaan pusat..negara mesia..

jadi tgk jelah

arsaili said...

salam bro...tak mengundi ker?

ad3ck said...

kesian tgk beza undi permatang pauh. nak tergelak pong ade ehehehe. sampai setakat neh suasana hening je. ;p.

kuchalana said...

13May - yaribaaaaaa.. kakakaa

wanie - xpa..depa mng sorak ja tu..

arsaili - w'salam.. aku dun ulu klang la.. kekekeke

ad3k - drg kene rasa camna jadi pembangkang... kene ingat dunia ni bulat.. kdg2 kita kat atas.. dan kadang2 kita kat bawah.. kita xkan sentiasa berada diatas..

axim said...

giler buruk mamat dalam gambor tuh!!

lovely-fake said...

Wehehehe nak komen pasal undi tu dah lepas peristiwanya..tp tak kira..nak komen pasal abg cindia-man..rambut tu klu tak di rebonding,sure mcm david arumugam hehehehe hurmm..misai la plak..adehhh..

Lewis said...

Here, I do not actually imagine it may work.
Thanksgiving dinner ideas | Orangeville real estate | leg cramps cause