Pages

Kenapa Chong Wei Kalah?


* Sebab minah ni duk jerit2 kat dia kat tepi gelanggang. Kalau aku pun sure terganggu permainan. Anyway.. tahniah pada Chong Wei.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

18 comments :

cendawanintim said...

mana datang minah pink tu???

ita.itu said...

chong wei ni sapa pulak..kah.kah.kah..aku xkenal la

~Cinta Milo Ais~ said...

minha ke tu? cam konfius je hehehee

manje said...

salam

hehe ganas nyer dressing mok cik itu... :p

kuchalana said...

cendawanintim - kekekek pasukan sorak special dihantar untuk melemahkan pasukan lawan...

ita.itu - Lee Chong Wei..dia ni dpt pingat perak badminton sukan olimpik semalam.. org penang.. yang pink tu.. secret admire dia.. kekeke

cintamiloais - kakaka.. sebagai makluk tanpa status.. kita gelarkan saja pinky... kakakaka

manje - daring beb.. kasi chong wei hilang fokus.. kakakaka

Dayu said...

hahahahahahah!!! lawak la bro!!

tapi pape tahniah kat chong wei, 2nd place pun ok dah..olimpik tu beb!! balik pun habuan melambak2...

bro, yg pasal tiket wayang free tiap bulan tu, apa kata pass kat adik mu yang mmg suka tgk wayang ni.. boleh la..boleh eh...

ku tak sempurna said...

perang psikologi namanya ni...
ini tak adil... m'sia boleh buat bantahan ni... :P

wanie said...

melampau betul kak ita tak kenal chong wei tu sapa..hahaha

Tahniah juge kepada chong weii..oo ini lah minah yg mengganggu konsentrasi dia ek..haha

kuchalana said...

dayu - tgk nanti klu ada.. baru ni drg offer citer katun robot tu.. rasa pingat perak dpt la sengah juta duit pembayar cukai.. hu2

kuxsempurna - la.. misbun dah buat bantahan smlm.. tapi tarik balik lepas pinky tu kasi ciuman mesra kat pipi dia.. kakakaka.. hampeh

wanie - tu la.. aku pon pelik si ita ni.. dia mamai tu kot.. kekeke..

axim said...

yaaa tahniah pada chong weii walaupun teruk gak la kena belasah kan..hehe

chuya @ mama mimi3 said...

dia kenyit2 mata ala2 manje lentok gaya menggoda, bajet seksi kat chong wei tu.. muaahahahahah

shafa said...

Chong wei mmg gugup sgt dia...aku suggest dia balik main getah jer laaa.

KM said...

Chong wei kalah, at least bagus juga utk org Msia. Sekurang2 dah save duit rakyat Msia sebanyak RM1 juta & bulan RM5k.

kuchalana said...

axim - tu la main final game tu xla bagus sgt.. tekanan sejuta ringgit kot..

mamamimi - pinky mmg mcm tu.. wahahaha

shafa - kan.. baik main sukan yg lebih mengeluarkan peluh..

KM - dgr2 najib kasi cash sejuta ke mamat jalil supaya sabotaj calon bn kat PP.. dia main duit mcm tu ja..

~ mizzAmy ~ said...

~ hahahaha... minah ker mamat pink? lawak la kan nak pakai camtuh.

btw, dapat 2nd pun dah kira bagus utk dia. ~

:: Wiween laoshi :: said...

alamak! bapok pink! agagaga ;p

kuchalana said...

mizzamy - dpt dato tu...

wiween - pom2 boy dari guangzo..

biskutrajin said...

hoho...ter'distracted' tros datuk chong wei kite..btw, slmat knl