Pages

F1 GP Malaisi

Cuba tgk betol2 bendera apa yg color hijau tu.


Awek tu tertanya2.. ni bendera negara mana plak yg bulan terang ni.


Siap amek gambo ko (tgk lain mcm ja warna kulit).


Semua tertanya2.. ada team baru ka join GP



Almost smua yg lalu nak amek gambo ngan bendera ni.

* Nih gambo candid yg diambil di F1 GP Malaisi. Actually bendera tu membuatkan suasana dia litar sepang ketika itu semakin panas. Ada beberapa gamba lagi dimana pekerja2 litar yg bersorak dan memberikan air percuma kepada mereka2 yg mengambil gambo dibendera berkenaan. Tapi xdpt disiarkan untuk menjaga sensitiviti sesetengah pihak. Mcm2 halkan.
Ole.


kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

13 comments :

sweepstake lottery said...
This comment has been removed by a blog administrator.
lotto numbers said...
This comment has been removed by a blog administrator.
gambling online said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.::WaNiE::. said...

errr sejak bila ko main loteri hahaha

kakakakaka nak gelak okeh tengok gambo tu..hahahahaha

psst..pasal arahan bayar utang tu kan..kekeke sangat kelakar la tengok umno kata, thats bn not us..wawawawawa...aku request entry pasal nih bleh tak ..


bleh lar bleh lar..hahaha

ita.itu said...

kah.kah.kah..idup pas..hehe

cemut said...

wakakakaka...negeri kerajaan langit kot.tp mmg lawak la tetiba je sesat bendera tu..geng2 pas skang pun da join f1 ke.

KM said...

Bulan & penggunaan bulan sgt universal. Tanpa bulan susah nak kira tarikh ari raya tu hehehe...
Cukup bulan..dpt gaji.
Cuma dtg bulan je sensitif sikit..kui..kui

kuchalana said...

wanie - sok aku load.. byk spam la skang..

ita.itu - kekeke..

cemut - tu la.. klu aku jadi racer pon aku terperanjat.. kekeke

KM - ya.. bulan akan terus terang seterangnya...

.::WaNiE::. said...

:D boleh aje bila2 dong..citer rasa menarik jek

kuchalana said...

wanie - :)

love-n-hate said...

chomel je... sungguh x sangka... ini di Malaysia ya???

JM said...

foyooo..caya arrr

kuchalana said...

lovenhate - ya disepang..

JM - kekeke.. mcm2 kan..