Pages

Believe It Or Not..










Gambo ni diambil di Beijing China. Budak2 ni dalam lingkungan umur 5 ke 7 tahun. Berapa advance budak2 kat China dalam smua hal. Jadi Selamat Maju Jaya pada pasukan Olympic kita..
Ole.





kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

15 comments :

~chacha~ said...

gile advance budak ni..
kalah akak umo 2* ni..
heheh..

mamaranggie said...

mak aih,takut mama tgk..kite yg dah kawen ni pun malu nak buat depan anak2 apatah lg public gitu...ish...

Dayu said...

hoho..ni salah didikan ke terlebih ajar ni??

isskk..rosak budak2 ni. mana lah derang blaja smua ni..ngan tanpa segan silu lak tu...

iskk..iskkk..tak tau dahden nak kata pe

KM said...

Di Msia pun dah bertunas dah perkara2 camni.
Salah mak bapak? Boleh juga sbb sesetgh parent tak peduli sgt didikan yg sempurna pd anak. Mak bapak marah sgt kalau anak tak lulus exam tp mak bpak xheran kalau anak2 xreti baca quran, xsembahyang & taktau hukum hakam agama.
Selain tu, persekitaran Msia juga semakin mencabar. Kdg2 kita jaga elok tp melalui media2 spt tv, majalah, internet byk mendorong perkara camni.
So, tepuk dada tanya iman anda....

m@m@ m1mi3 said...

weh tu conan kot.. ngan dak pompuan yg jadi kecik tu jugak tu.. dia da cukup umo tu...tapi da kena makan ubat kecik.. huaaaaa

lariiiiiiiiiiiiiii

bozzobattousai said...

aku nak tengok pun malu. mintak simpang la anak2 aku....

cemut said...

hahahaha...giler kentang.

ad3ck said...

da besar nnt camnelah tu huhu.

kuchalana said...

chacha- xterpikir dik akalkan ...

mamaranggie - tau xpa..

KM - aku sentiasa meletakkan smua ni pada sistem.. manusia moden smua hidup dibawah sistem yg dicipta oleh tangan2 kapitalis.. kita xda pilihan untuk tentukan hidup kita sendri.. FCUK THE SYSTEM..

kuchalana said...

mamamimi - ko rabun ke beb..

bozzo - future susah nak ckp la bro..

cemut - ya kentang2.. kekeke

adek - kan...

Wiween @ Awin said...

erkkk...locahhh bwh 18sx!! agagagagagga :p

ita.itu said...

wah hebat ek..sib baik aku x gitu ms kecik2..hehe

kuchalana said...

wiween - anak2 murid ko ada xyg buat hal mcm ni kat skolah..

ita.itu - kekekek.. kita zaman budak2 mana ada pengaruh mcm zaman skang ni..

roslan_o said...

mak ai ..
advance bngt ni ...

aduhai .. dunia ..dunia ..

kuchalana said...

roslan_o - dasyatkan.. jd xheran yg tua2 lebih dasyat..