Pages

Tribute to 13May




Hai all,

Hari ni aku nak citer skit pasal sorg sahabat blogger kita ni. 13May. Ni bukan ngampu cuma aku nak kasi special kredit kepada beliau. Actually aku xla kenal sgt si May ni. Mcm biasa la kita dalam dunia blog ni, almost 99% kita xknai dan pernah jumpa face to face dgn org yg sebelah sana. Tapi there is something special about him yg korang mungkin xperasan. Almost all blogger from malaisi linked from his blog.

Aku bleh kerat jari cakap, korg yg dpt link web kawan2 yg lain sure akan melalui 13May or at least skali korg pernah singgah ke blog beliau. Kebanyakan new blogger or old timer smua datang dan bersembang dgn beliau seblum kenai dgn yg lain2. So do i. Aku suka method beliau yg mengiklankan smua blog2 yg nak layan kepala bersama beliau suatu masa dulu dan hasilnya satu jaringan blogger yg amat ramai dah diattached dan trus berkembang jaringan tu dari hari ke hari. Seriously, I've been meet with a great people from your link.

Aku xkata lelain blogger yg popular xpopular. Cuma aku meletakkan 13May berada dalam kelompok moderator bebas yg tersendiri dan menarik. Jadi keep up a good work bro. Klu xda org nak kredit hang. Hari ni aku kredit hang. Truskan dgn agenda layan kepala anda. Jgn layan la hantu2 setan yg tak tentu arah tu. Anda istimewa dalam kelompok anda sendiri.

Anyway, nih satu lagu yg budak2 aku rakam masa reunion jam baru2 ni. Aku tujukan khas tuk hang. Kakakkaak... Layan kepala aku plak hari ni... kakakakkakak.. Jgan ngata plak. Tu smua sessi jam karat tu. Layannnnnnnnnnnnnnn.....

Ole.


kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go