Pages

Mari Bersokan

Friendly match antara ARTeam dan LCY Agency di Kepong baru2 ni. ARTeam menang 4 game berbalas 1. Dalam sibuk2 pon ada masa gak aku bersokan. Xleh mis beb. Asal ada masa terluang, sure pie kuarkan peluh. Next game bulan depan dgn XXX Agency. Ole


Tu dia Kuchalana dan Malix tgh tunggu bola serve. Tgk Adam kat blakang Kuchalana tgh buat kecoh.


Amek kau, ko serve tinggi2 buat apa. Tu bola favorite Malix tu. Gerakan tanpa bayang Malix. Tuk pengetahuan, Malix ni masih cedera. Tulang kaki and tangan separuh besi sebab terlibat dgn kemalangan jalanraya. Tapi dia kaki bedal. Xpeduli sakit2 pon turun main tournoment.


Aksi gayat kuchalana tgk bola tinggi2. Kami menang straight game. Jgn marah.


Tu dia begambo beramai2 lepas abis game. Aksi bebas.

Tu dia muka penat lepas abis game.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

17 comments :

Kebencian_Maharaja said...

Ini main badmintan ke smash volleyball? hehehe...sudah jd cam komik Jepun...teruskan usaha, Olimpik makin depan...

Kebencian_Maharaja said...

Ini main badmintan ke smash volleyball? hehehe...sudah jd cam komik Jepun...teruskan usaha, Olimpik makin depan...

ita.itu said...

wah hebat anak ko ye..siap jd penyokong kat blakang..hehe

Wiween @ Awin said...

giler gajin bersokan baba ni! gagagag :p baju kaler merah lagik u.ahakss

cemut said...

ske gak men badminton..jom lawan !! :p

kuchalana said...

kebencianmaharaja - malix mmg mcm tu.. depan net mmg smash xkasi muka punya.. kekek

ita.itu - dia la penyokong setia aku stakat ni. kekeke

wiween - tu baju rasmi main badminton tu.. kasi oponent gerun skit color merah..

cemut - ala cemut.. sukan main petang2 ja.. takut aku kene lauk ja nanti.. kekek

.::WaNiE::. said...

adam tu mcm tengah makan cekelat jek :D

ixora said...

ske la gambo aksi bebas tuh...huhu...astaghfirullah halazim....

Dayu said...

mana satu en kuchalana ni?*puas telek2 gmbar tu*

bagus..terus kan bersenam jgn bagi boroi

kuchalana said...

wanie - gambo 1st n 2nd dia sorak2.. gambo 3rd dia makan pop corn.. tu yg baring sebelah dia baju oren, adik.. diam ja dia tgk aku beraksi.. kekeke

ixora - astaghfirullah halazim....
xkose teman nyah... kekekeke

dayu - kuchalana berbaju merah berseluar putih ala2 ganas tu.. yg budak kecik duk blakang baju merah tu adam dan yg baring baju oren adik adam .. aida.. yg xpakai baju tu aku xkenai sapa.. hu2

bozzobattousai said...

hang bleh jadik prince of badminton lah nampaknyer.....

.::WaNiE::. said...

Bagus lar anak ko duk dendiam xlari sana sini

axim said...

whoaaaaa lama giler aku tak men badminton...kena start main balik nih...

tun teja said...

best nye beriadah, tun nak join leh ke?

13may said...

aku tak reti main badminton...

hehhe hehhe

btw, artikel bawah nih menarik laa...naik gaji 200% dlm masa 10 tahun...

aku betul2 setuju ngan apa yang hang tulis...dan aku memang dok praktik benda yang hang dok explain tuh...cuma yang jadik masalah....susah nak dapat keja :D

aku ada pi interview kat beberapa company...interview semua jln ngan baik...tapi mai bab gaji...depa takleh nak bayaq gaji yang aku demand...byk sgt depa kata...padahal aku demand increment dlm range yg hang sebut tadi...maximum 30% aku mintak...dan minimum kurang kurang 20%...

takat nak kasi increment 5%, better aku stay kat company lama kan??? hehhe hehhe

so, kalau hang ada ilmu camna nak negotiate bab gaji during interview session...aku sgtlah berbesar hati andainya hang dapat share ngan kami semua...

chewah! hang jadik cam consultant plak :D

ku tak sempurna said...

badminton JE la sukan yg aku reti main bebetul... yg lain hampeh... :d

kuchalana said...

bozzo - ala main ala kadar ja bro.. keke

wanie - mak tiri ada situ.. tu yg diam tu.. hu2

axim - fitness kene jaga beb.. jantung nak pakai lama..

tun teja - hai tun..

13may - boleh je bro.. nanti aku tuliskan..

kuxsempurna - xnak peluh main chess beb.. dam ular ka.. kekekek