Pages

Sejuta Turun, Turun Harga Minyak


Next week satu event berkonsepkan kekeluargaan akan diadakan. Maklumat seperti berikut

06.07.08, Ahad, 9am
Padang Timur (depan amcorp mall, pj)

Ada konsert, ada puisi, ada teater, ada pameran, ada ceramah dan mungkin juga ada water canon. Jadi kalau anda rasa anda rakyat malaisi dan mahukan suara dan hak anda didengar. Nyatakan sokongan dgn turun beramai2 dgn memakai baju merah. Ini bukan tunjuk perasaan atau cubaan rusuhan, tetapi lebih kepada gathering beramai2 menunjukkan tanda protes keatas kenaikan harga minyak.

* Jeng.. jeng2..jeng... tgk poster tu betol2.. Band Kuchalana juga beraksi... jumpa anda disana.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

4 comments :

mama ranggie said...

mama x dpt join lah k!adik mama kawen aritu!

Anonymous said...

carburetor dung!!! gila laa!!! ol skool giler!

-s.a.w-

lindosh said...

protesss bro.. jgn tak protesssss

kuchalana said...

mamaranggi - sory mama, den xdapek nak turun majlis berkenaan. Sabtu kat ipoh, ahad dokek PJ.

Shah - La ni geng2 CM yg join penganjuran event ni. Salah sorg yg terlibat is Joe Carburator Dung. Bleh tgk kat website dia, Rice Cooker.

lindosh - kuaang3.. eh.. aku ingat ko org kuat... kekekeke