Pages

Happy 20 Years Anniversary - MELAMINES

Shah tgh layan is goreng (pisang) , blakang backup guitar jemputan dari Hafiz Band, Saddiq.

Kuchalana dgn set drum TAMA, sebelah tu bass guitar jemputan dari Hafiz Band, Hafiz.


Is tengah sound check.

Kuchalana (Drum)


Is (Lead Guitar, ada mcm Tom Morello dak)

Shah (Vocal and Rhythm)
*Slalu ponteng training and xhadir En Daqlan (tiada dalam mana2 gambor)
La ni daqlan baru remind aku tentang ulangtahun ke-10 band aku ni. Actually daqlan, the band is older than that. Secara xrasmi band ni ditubuhkan in 1987. Masa tu kita berumur 9 tahun. Line up asal smua dah tua2 except aku ngan is (muda la sgt). Then we keep playing majlis2 org kawin. Sampai la kita bawak shah n u yourself masuk to become a full time singer and bass player. Then from there baru kita rakam demo, played music seriously dan main gig haram. It means now kita dah main music almost 20 years beb. Secara rasmi with the band is only 10 years. Damn.. rasa tua banget.. kekeke

Anyway.. Happy Anniversary smua.. tq for coming to our reunion jam baru2 ni.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

9 comments :

cemut said...

seksi nye abg drumer tu @@

.::WaNiE::. said...

au auu macho nye abg xpakai baju..

well well tahniah tahniah

Anonymous said...

adusss...terasa tua.....tapi best..

for the jam session video, you may visit:

http://www.youtube.com/watch?v=-BvqDkz1j_w


enjoy and rock on!!

-shah-

ixora said...

wow..(3x)..bro, mne dpt kain lutsinar cm gtu..? pompuan blh ke pakai cm 'drummer' tuh...opppssss..

larik dlu..papai...vroommmm..=)

JM said...

hohh.. cekcinyeee

pheewwwiiittttt


ekekeke

IdaShah said...

uish! lama nya. tahniah coz kekal smpi la nie

kuchalana said...

to all...

kuang2... rock never die...

Dayu said...

ada org seksi...

lama betul bertahan -kwan sejati ni- 20 tahun tu...

*keeo the spirit bro

Anonymous said...

melamines is also on myspace....

http://www.myspace.com/melamines