Pages

Penggedikan = Cobaan Berani

Nyeh2....


Hahhhh...


Blwekkkk....


Heeeeee...

Nih cobaan berani mati reesa dalam dunia penggayaan. Tu dia 4 post candid yg dpt diambil baru2 ni. Part yg nampak gigi rongak tu yg mahal tu. Ke2.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

15 comments :

imz said...

heee...comey anak ko...wah..kecik2 dh berani buat pendedahan oleh bapak dia ek..!!!

yun said...

ada talent!

.::WaNiE::. said...

ckp ngn reesa nak jadi model boleh tapi jangan jadi mcm zarina ann julie..okeh

ixora said...

ader bakat...
picing lari sket...
suare msti dr perut...
do re mi fa so la tido...(Zzzzzz)

kuchalana said...

imz - kekeke.. mana ada pendedahan.. tu aksi ikhlas tu.. ekekek

yun - kakka.. jauhkan la..

wanie - jauhkan la wei... jgn wat hal... wei.. aku ada t-shirt bersih yg color kuning.. ko pakai saiz apa...

ixora - wah2.. dah ada masa skng ek.. dah abis pening paler.. hu2

wanie said...

hoyye hooyeee..s atau M

hihihi

p/s : bro pasal handcraft tu bleh ke cooperate ngn ko..betul ke offer ko tu

Wiween @ Awin said...

waaaaaaaa kiutnye dak reesa ni baba..tang mata cam amoi tu menggoda tu..aset tu baba oi! kekekek bile mau mai PD bwk reesa ngan Adam ni??

arsaili said...

salam..cutenyaaaa

kuchalana said...

wanie - ok.. nanti bila dah sampai aku ping ko.. pasal handcraft aku serius ni.. at least ko leh wat extra income kat ctu.. u can trust me.. hu2

wiween - xtau la win.. byk sgt hal la.. kdg2 rancang baik punya kantoi ja.. kekekek.. aku akan sampai juga ke sana nanti.. time aku pi ko xda plak.. kekeke

arsaili - tu namanya nikmat allah bro..

IdaShah said...

comel anak dara ko nie..
putih muka mcm cina
ko ada mix cina ker

kuchalana said...

idashah - tok blah mak aku cina... moyang blah bapak aku india..

.::WaNiE::. said...

bro tengkiu..give me time utk buat a few okies..

kuchalana said...

wanie - xpa.. kita cuba dulu.. mana tau rejki ko...

Misha_mi said...

alalalala....comelnye dia..

arman: kasik la pinjam seminggu dua.. :p

kuchalana said...

misha_mi - suka2 je ko yer.. ekkee