Pages

Apa Ada Pada Dompet




Kengkawan aku slalu ngata aku, dia ckp aku ni pelik sbb pakai dompet perempuan. Yer ke dompet perempuan. Nih aku nak kasi tau korang. Aku beli dompet ni Rm60. Limited addition tu, dibuat dari original extract dari daun marijuana aka ganja (serius). Ada few ja dalam pasaran tempatan. Aku dapat pon dari pembekal ganja. Beli 5 Kilo dapat free beg duit (yg ni xbtol). Kakakakaka.

Anyway, xda apa pon dalam dompet tu except duit and few inportand card. As simple as i am. Xperlu la nak yg berkulit dan berpoket byk sdgkan isi utamanya cuma kertas atau kad business org lain. Duit xda pon xguna. Baik pakai uncang wang emas ja, sudah pasti dalam ada emas walaupon uncang semata. Kekekeke...

Apa ada pada dompet anda?

Ole.


* Kecewa aku ngan hafiz hashim smlm. Main mcm pondan. Rugi duit pembayar cukai ja support training dia. Baik anta budak2 pi main. Kalah pon aku puas hati. Dia xda langsung smgt juang mcm teammate yg lain. Dia ingat gaji dia sapa yg bayar?

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

9 comments :

Back_to_Basic said...

ka3...slalu org cakap dompet tu mgambarkan tn punyer dmpet tu...ntah la...tp me jenis sempoi je,xkse bw dompet kalu leh...la ni slalu bw beg kecik coklat tu je...senang n portable...member2 dok suh tukar dompet ladies sket tp malas ar...leceh...kalu p kuar selagi boleh freehand,mmg akan freehand...rimas nak bimbit sana,kepit sini....

neway,tpulang pd individu...janji sempoi je...go2 cayunk...

---> kelat said...

eeeeeeeeeeeeeee... cumey nye 'dabai' tu bro... nak beli... nak beliii... sekali wane 'cukulat' la pulakkk... my peberet kaler tuu... hikhikhik... 'Apa Ada Pada Dompet'... gerenti ler ade 'kuit'... ekekekeke...

kuit = duit

Wiween @ Awin said...

wa wa wa baba..lawo dompet.bak arr sini kasik kite.kakakak beli satu aje.cet cet.:p

lindosh said...

lawa aa dompet ganja tu. watpe nye dompet memahal pon nanti kene ragut je. baik beli yg sploh hengget je ke.. bukan 60 hengget cam dompet ganja tu ekekekeke

kuchalana said...

back_to_basic - dompet menunjukkan watak kita sebenarnya..

kelat - limited edition la kelat.. klu nak aku leh orderkan.. colombia mari.. kekekek

wiween - lor.. dah ckp limited edition..

lindosh - agak2 abis stok.. leh la balut wallet tu.. kekekeke

* apa2 pon lelaki slalunya suka dompet berkulit atau yg jenis banyak kocek.. lagi pon aku suka pakai suar pendek ja kemana2.. xperlu dompet besar2..

imz said...

wah...dia tunjuk wallet dia...mcm tebal je..bahagian duit kertas tu...hehehehe!!!

kuchalana said...

imz - nyeh2.. tu byk duit syiling ja.. kakaka

Anonymous said...

uih.....korang tak tau...si Kuchalana ni Jutawan woi!!! kalau tak pun, soon to be ....insya'Allah...

p/s: Man, batch kita menang futsal lagi woi!!

-shah-

kuchalana said...

Shah - Aminnnnn.. kekeke... aku tau.. drg pi senyap2 ja... hampeh.. klu dak nak gak aku sponsor air ka.. jersy ka.. kekekke