Pages

Apa Ada Pada Dompet




Kengkawan aku slalu ngata aku, dia ckp aku ni pelik sbb pakai dompet perempuan. Yer ke dompet perempuan. Nih aku nak kasi tau korang. Aku beli dompet ni Rm60. Limited addition tu, dibuat dari original extract dari daun marijuana aka ganja (serius). Ada few ja dalam pasaran tempatan. Aku dapat pon dari pembekal ganja. Beli 5 Kilo dapat free beg duit (yg ni xbtol). Kakakakaka.

Anyway, xda apa pon dalam dompet tu except duit and few inportand card. As simple as i am. Xperlu la nak yg berkulit dan berpoket byk sdgkan isi utamanya cuma kertas atau kad business org lain. Duit xda pon xguna. Baik pakai uncang wang emas ja, sudah pasti dalam ada emas walaupon uncang semata. Kekekeke...

Apa ada pada dompet anda?

Ole.


* Kecewa aku ngan hafiz hashim smlm. Main mcm pondan. Rugi duit pembayar cukai ja support training dia. Baik anta budak2 pi main. Kalah pon aku puas hati. Dia xda langsung smgt juang mcm teammate yg lain. Dia ingat gaji dia sapa yg bayar?

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go