Pages

Tahniah Ayah


Tahniah aku ucapkan pada ayah aku, atas penerimaan pingat dari kerajaan negeri perak smlm. Semoga ayah teruskan perjuangan dan menabur jasa tanpa rasa letih. Kami sentiasa diblakang ayah dalam setiap perjuangan .

Ole.

* To all family members yg baca blog aku ni, ni cuti hari pekerja mintak taiko tu open table. Dgr2 ada elaun. Ke3.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

14 comments :

Wiween @ Awin said...

uik.ayahanda baba dpt pingat kebesaran.tahniah tahniah.;)

anaknye pulak x lama lg dpt lah tu..;p

manje said...

salam

uih kite tumpang gembira bapaknye dapat pingat... jasamu dikenang gitu...

emm pasal jambatan tu kat bagi kite... mmg perlu... kerana jambatan yang ada terlalu sesak... tiap kali pegi dan balik keje... mmg ar ada pro ngan kontra... tapi sbg cth jd kes mcm tahun lepas... suspek da bom kt atas jmbtn... sume yg nak masuk dan kua pulau pinang tersadai berjam2 lamenya... kot kalau ada alternatif jalan yg lain... takde la jd kes camtu kan...

tapi biasa la... ada jambtan ada lah tol... sume org klu bole tak nak byo tol... tapi kos operasi sape nak tanggung...huhu

tun teja said...

dpt pingat? waaah..sekalung tahniah buat ayah bro. huhu.. kem salam yek

kuchalana said...

wiween - aku xminat la mende2 mcm ni.. apa ada pada nama.. kekkeee

manje - i just c from management point of view je.. sbb klu dari awal depa efficionkan public transport.. all those problem hari ni xkan jadi.. klu ada rejki try la pi singapore.. or town london or venice.. tgk public trnasport depa.. jrg kita tgk org bawak kete masuk town.. byk org jalan kaki.. naik basikal or naik train ja..

tun teja- insyallah.. aku nak ketuk dia cuti hari pekerja ni.. kekekek

JM said...

taniahh... hidup perak..ekeke

kuchalana said...

JM - kekekeke.... kjor yop kjor..

ita.itu said...

wah jd anak datuk la skrg ni ek..kelasss

kuchalana said...

ita.itu - xda dato2nyer.. xlayak lagi.. title datuk bercucu yer.. kekekek.. dia cuma dpt pingat negeri ja.. xda title besar pon..

zgila said...

tahniah kuc... kat ayah hang..

lagi-lagi pasai jambatan... sebenaknya yang dok kaluk buat jem tu pasai ade tol.... Tak caya hangpa tunggu jambatan ke dua depa siap. Kalu tol tu dok tercangut..... bermakna jem tetap jem...

Dah la pitih kiat habis.....dok buat jambatan tu .... Pastu terpaksa pulak pi beratuk dok nak bayak tol... Tak gitu kuc...

kuchalana said...

zgila - bukan tol ja.. cam aku ckp.. klu duk ada 2 jambatan.. load kete yg masuk pulau akan naik 100%.. pulau tu ada satu jambatan pon jam mcm haram jadah nak kuar masuk.. klu ada 2.. lagi la..

Wiween @ Awin said...

baba.taik bintang minat? atau minat bintang pilem? atau harimau bintang? kite akan memilih harimau bintang arrr..kekekek

kuchalana said...

wiween - bintang ultra aku minat.. kekekeke

ixora said...

wah...bakal bekas bapak mertua tak jadi aku dapat pingat...tahniah pak...=)

kuchalana said...

ixora - kekekek..