Pages

Sakit Otak Dan Busy (Special Request)




Rasa close to a week aku xberada dalam dunia maya. La ni aku telah ditarik untuk join so call special team kat sini tuk buat end to end system testing. Jadi jadual testing ni terlalu padat. Futher siap kene datang sabtu ahad and standby at night selain keje diluar waktu biasa. Mungkin korang akan kata kejam method mcm ni. Tapi dalam dunia IT mmg mcm tu. Sbb tu aku suka tanya pada budak2 pompuan yg amek IT dan bercita2 nak join software developtment suh lupakan cita2 korang. Yg lelaki mcm aku pon dah naik pening, klu pompuan yg ada mcm2 hal kat umah lagi la. Jadi masa aku terhad nak berblog or surfing kat sini. Slalu meeting, brain storming, manupulating, checking dan mcm2 tuk pastikan sistem ni akan up dgn jayanya. La ni tuk aku ada sbulan, tapi dari management ada 2 kali testing lagi sampai sistem ni up tuk PRU Singapore by early of October 2008.



Yg keduanya, aku mengalami sakit kepala melampau since end march. Paler aku btol2 mcm nak pecah + slalu muntah2 + jantung berdebar2 + sakit bahagian vaskular. Aku mmg ada migrain. Tpi xda la melampau mcm ni. Aku pi kinik UKM dan buat cek up. Keputusannya agak memeranjatkan. Rasa xperlu aku nyatakan kat sini. Cuma aku kene followup kes aku ni ke specialist dan dapatkan rawatan lanjut. Insyallah rabu ni aku pi kejap buat full cek up. Hu2. There is few consiquenses dari keputusan dari UKM tu. Jadi aku bersedia tuk mendapatkan keputusan yg lebih tepat dari specialist nanti. Klu btol mcm yg dikatakan oleh tuan doktor kat UKM, means tut la yg akan jadi.. Klu x.. means tut jugak yg akan jadi. But i am ready for anything. Buat apa nak takutkan. Hutan rimba, gunung bukit, bangunan tinggi, laut sungai smua dah aku redah. Rasa aku dah ready untuk yg ini, sbb aku dah jangka dah sbb lama sgt rasa mcm ada hal ngan paler aku ni. Pada kawan2 doakan yg terbaik tuk aku..



Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go