Pages

Cuba teka yg mana satu pengantin?



Amanda, tq 4 the picture. Lain kali jgn ngada2 nak jadi pengapit. Dah kurang saham si pengantin. Ke2. Anyway slamat jadi pengantin pada yg tersengih2 tu. Suka sungguh dia tu. Lepas sign terus senyum sampai telinga. Dah dapat lesen besar la tu. Yeeeeeehaaaaaaaaa.
Ole

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

15 comments :

Wiween @ Awin said...

errk...pakcik di kiri itu pengantin kah?? waaaa...baba kite xnak lah kawin org tuaaaaaaaaaaaaa.;(((

ita.itu said...

siot je soalan ko tuh...tua dah ek pengantin nih..hehe

kuchalana said...

wiween - aku pon xpasti yg tua tu pengantin ke or bapak dia..

ita.itu - la ni yg aku pasti is .. pompuan yg tersengih2 tu pengantin pompuan... pengapit tu amanda..

* amanda pls confirm lelaki tu pengantin dia kaa...

13may said...

hehhe...hehhe....

apa aku nak komen yea...mcm mcm dok ada dalam kepala otak nih...

wakahkahkahkah :D

ixora said...

lor...ingtkan yg berserban tuh pengantin...yg pasti, budak baju biru n merah kat tepi tuh..bukan pengantin...bawah umur...blom tentu dah.....................haru jdnyer nnt...=)

kuchalana said...

13May - Aku masa mula2 dpt gambo pon mcm2 dalam paler ni.. kekeke

ixora - kekekeke... tu budak kemamang dik oii.. kekekek

tun teja said...

huhu.. lawak je. sungguh girang pengantin pempuan itu. hepi betul beliau.

Heartless Devilish said...

sian sama orang tua itu duduk atas jubin sejok..mesti ketaq ketaq nak sign..

Wiween @ Awin said...

uih baba...apelah dlm pala baba tu..haaaa meh story.;p

ixora said...

yg mane se bro weh org kmamang tuh..? xora ank jati kmamang weh..=)

zgila said...

PENGANTIN POMPUAN TU TERSENGIH SEBAB KELAKAR TENGOK GELAGAT BAKAL HUSBAND DIA.

NAK SAIN PUN TERKETAR-KETAR... INI KAN PULAK?????//

kuchalana said...

tun teja - kakaka.. tau pon.. senyum sampai telinga.. dalam hati dia ckp.. habis la ko mlm ni..kekekke

devilish - dia dah biasa main air.. xpa..

wiween - mcm la win.. dari yg baik ke fikiran xbaik.. tapi pengantin pompuan tu muka dia penuh dgn rasa puas hati... kakakaka

ixora - wedding tu kat kemamang.. smua tu org kemamang.. area mana aku xpasti..

zgila- kakakaka... tau xpa.. tapi aku masih tertanya2.. kenapa pengantin pompuan tu suka sgt.. klu awek dlu2.. duduk bersimpuh malu.. nak snyum pon segan.. la ni siap gelak sakan.. kakakaa

lovely-fake said...

ehehehehe harus la senyum sampai telinga..happy berbunga²..eceee..tringat lak masa aku sign borang nikah dulu..hak hak hak..tersenyum simpul malu² wahahahahahaha

kuchalana said...

lovely fake - senyum xpa.. si siap senyum cam bangga ja.. kakakaka

yun said...

cantik amanda tu