Pages

Btol Ka??????

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

11 comments :

m@m@ m1mi3 said...

betol2... tapi takleh diaplikasikan utk aku.. hehehehe

adik aku - waaaa nak beli selipar jek pun.. dia punya ronda.. manghai.. pening aku...

aku - dapat jek yang berkenan, terus beli then balik. takmo ronda2 dah.. nanti nyesal.. ngeh ngeh ngeh

zgila said...

lelaki memang cepat puas berbanding perempuan

kuchalana said...

mama mimi - satu pengakuan terbuka.. tq..

zgila - wah2.. pandai ko bermain kata2 yer.. kekekkeke

tun teja said...

tun setujuuuu..
pempuan mmg cemtu

kuchalana said...

tun teja - that what we call macro n micro thingking.. kekeke

Mak Su said...

oh, hai, salam kenal. ada target, cepat ler selesai supping, bila tak de target, tu ler jadik merewang.

kuchalana said...

mak su - tapi slalu xda targetkan..kekekkeke

Wiween @ Awin said...

errr..kite len skit.Misalnya la kalo nak beli kasut, x spesifikkan ke kedai primavera jek for example.tp akan meround ke seluruh mall & menyinggah ke kedai2 lain sampai lah jumpe kasut yg berkenan di hati! kakakak mmg bazir masa asal ati pueh.:p

Wiween @ Awin said...
This comment has been removed by the author.
lindosh said...

erkk.. kira btol laa tu bro hahahaah

kuchalana said...

wiween - kekeke.. kira mencari yg terbaik la kan.. kakakakak

lindosh - kakakaka... kenapa aaaa.. tu aku slalu malas nak ikut pompuan pi shopping ni.. satu hari dalam mall ja.. letih beb...