Pages

Amanda Dan Kisah Benarnya






* Amanda, sory for what happen. I know u are strong. Moralnya.... Don't drink and drive.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

12 comments :

nasazfrog... said...

mabuk ker aper? ha pi lantak la dorang yang suka mabuk nih.. tak kuasa aku nak layan,,, padah la jawab nyer....

kuchalana said...

nazazfrog - xla.. dia layan drift tu.. akakakaka.. dia xminum la..

Dayu said...

nape ni? isskkk ade ke drift kat situ? gi lah track.. biar berhabus dr accident cmni..

kuchalana said...

dayu - tu kemalangan yg amanda lalui satu pagi masa nak pi kerja.. dia nyaris terkorban dalam kemalangan tu.. she's now stronger than ever...

tun teja said...

uisk yeke..sian nye amanda tu.
alhamdulillah selamat.

Wiween @ Awin said...

uih..kes mabuk ek baba.isk isk..bleh drink and drive.tp drink sky juice ajelah.:D

lovely-fake said...

Errr..sapa yg tangkap itu gambar??adakah gambar itu ditangkap ketika kejadian atau pun kejadian itu ditangkap oleh gambar?heh apa nya soklan tu..ngantuk sgt ka aku ni??

manje said...

salam

huhu takot tgk kan keadaan keta tu... apa tah lagi kalau berada kat dlm tu... huhu

kuchalana said...

tun teja - dia slamat.. cuma berparut la sana sini...

wiween - xla.. aku suka guna ayat tu kat dia.. kekeke

lovely fake - tu gambo dari rekod polis

manje - tu la... dia bleh bangun, kuar and panjat tebing gaung tu mtk bantuan.. kental smangat dia..


* to all.. amanda ada dalam gambo dkt entry cuba teka mana satu pengantin, dia pengapit yg berbaju biru tu. Dia terlibat dalam kemalangan ni masa nak pi keje. Dia ok, cuma skang ni ada giler skit... kekekeke

ixora said...

adui,kesian...katner nih..? mcm kat ladang jer..huhu...

yun said...

alhamdulillah dia selamat..ngeri tgk keadaan keta tu

kuchalana said...

ixora - tu dekak kemamang xora.. dia kje dekak petronah nung...

yun - ya.. dia nyaris2 terkorban..