Pages

Special Request Mmg Best



Aku telah kehilangan HP aku baru2 ni. Almost all data aku ada dalam HP tu. Sgala2nya hilang. Aku tau sapa yg curik. Dan aku tau ko baca blog aku. Aku xkan halalkan dunia akhirat. Sbb tu hidup ko mcm tu sampai hari ni. Sbb xda keberkatan. Aku tau ALLAH akan balas sgala2nya tuk aku. Xkat dunia ni, akhirat itu pasti. Ko xtau betapa susahnya aku tanpa smua data2 dalam HP tu. Puas hati ko kan. Xpa2.. aku bukan miskin sgt sampai nak amek harta org or nyusahkan org lain. Aku diajar supaya beretika dan gentleman dalam hal2 mcm ni. Aku masih boleh tersenyum.. :) (sabar,redha dan bersangka baik)


Slain tu aku jugak telah kehilangan RM900 dari deposit HP baru yg aku nak beli. Ni citer lain plak. Kes tukang jual plak kene kencing. It ok, aku sentiasa bersangka baik dgn ko. Sbb aku percaya pada takdir tuhan. Aku tau ko baca blog aku jugak, insyallah xda aral aku akan jumpa ko mlm ni. Kita citer panjang sambil minum2 teh. Dan again aku masih boleh tersenyum.. :) (sabar,redha dan bersangka baik)


Aida Reesa plak xbaik2 demam. Dah masuk seminggu lebih dah dari hari dia jatuh longkang tu. Baru2 ni aku bawak pi hospital lagi dan almost nak kene tahan lagi sbb demam panas sgt. Lepas dapat few opinion dari ahli keluarga then aku trus bwk dia pi specialist dan dia telah disahkan ada jangkitan pada paru2. Dia ditahan kat wad tuk one day treatment. Sian dia kene masuk gas lagi. I know u are strong. I want to c u smile again in this few days ok. I'll do anything for u just to make u smile. Ok adik. Dah baik nanti baba belanja ais krim. Dan mcm biasa aku masih boleh tersenyum.. :) (sabar,redha dan bersangka baik)


Smlm aku telah MC. Bos aku suh aku balik sbb tgk aku batuk truk sgt. Dgn tekak perit, paler sakit, hati sakit, jiwa kacau. Aku jadi xtenteram. Kdg2 dada aku sakit. Mcm ada sakit jantung ja. hi2. Tapi cam biasa aku layan ja. :) (sabar,redha dan bersangka baik)


Aku jadi seronok plak bila ALLAH keep test aku mcm2. La ni aku dapat rasakan nikmat dia bila kita rasakan ini smua ujian. Mungkin nak cuci sgala dosa2 berat yg penah aku buat slama ni. Hi2.


Ole.


* Pada kepala mat spr, korang tau dak korang dah permainkan undang2 dan mempermainkan demokrasi. Aku dah xhalalkan duit cukai yg aku bayar. Ko dah mainkan duit aku kearah yg salah. Aku jumpa korg kat akhirat ja nanti. Bos aku ckp, sib baik depa lempar cat ja, klu depa tunggu ko tepi jalan, baru tau langit tinggi rendah.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go