Pages

Masyaallah Durjana Sungguh..

Sebuah drama seram. Pada ibu2 mengandung, sila pikir 2 kali sblum menyaksikan drama ini. Pada yg rasa sng2 nak muntah, sediakan plastik sampah sebelah anda. Eee, serammmm nyerr.
* It ok sayang. Sekejap ja. Boleh la.

* Tgk drg nak sgt tgk you. Xpyh la malu2. Bukan you xda hidung.



* Alaaaaa... malu la i nak expose diri i.



* Ok ke i posing mcm ni.. awwww... ke nak i bukak baju ni?


kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

20 comments :

Wiween @ Awin said...

kakkakakakakakakkakakakakakakkakakakakakakakakak...wey! baba arman!!
sakit pewot gelak tgk pic2 tu tau! siyes ni kite ngah gelak.kakakakakak pondan mana tu?? Punye lah ensem mamat tuhh...fuh sygnyeeeeee..kakakak baik bg kat kite jek drp dpt kat pondan tua itu. Adilkah??? Tidakkkkkkkkkkkk! huahauahauhu

Anonymous said...

dah tak mcm manusia dah aku tgk. Moga diberi hidayah kepada semua sebelum terlambat.AMIN

lindosh said...

isk.. takot nengok muka dia hish

tun teja said...

seram tun tgk muka sebenar awek tu.
eeeeeeeeeeeee.

eya ahmad said...

waaaa comei nyer aweks tu..... seyes comei... wakakaka... ckp kat dia, takyah bukak... dah masyuk dah... hahahha lariiiiiiiiiiiiiiiiiii

13may said...

muntah ijau weeiiii!!!

hahha

.::WaNiE::. said...

bro..

takkan layan bapok kot..

kaakkakkakkakka

kuchalana said...

wiwwen - aku rasa nak muntah beb.. kekeke

makluk misteri - Amin

lindosh - klu dia lalu kat sebelah kete malam2.. mau lari wooo.. ingatkan ET

tun teja - dia juga manusia.. kakaka

eya - ko ni species ET gak ke

13May - kakaka... tu klu dia buat aksi ala2 manja.. mampos xtido malam dibuatnya.. seram..

wanie - gersang.. nak buat camna.. kakakaka.. jgn wat giler la.. skali dia terkam.. xlepas beb.. kakakaka

nasazfrog... said...

yuhuuu... gilo la heh.. ha sapa mau lailailai.... mintak sama itu agn khuchaha...

eya ahmad said...

gilos ET. aku cun sket dari ET. hehehe giler kentang ko gersang cari aweksss comei camtu.. bek cari nyah kat BB. huk huk.. masyaallah...

.::WaNiE::. said...

aku tak dapat bayangkan mcm mana ko nak melepaskan diri kalau dia terkam ko..hahahhahahha

Wiween @ Awin said...

bro,
bukan nak muntah aje.muntah katak skali! kekekek

kuchalana said...

nasafrog - jgn war giler la beb.. kakaka

eya ahmad - tu bukan aweks la. Tu Manusia durjana

wanie - Ala bukan susuh.. dia tu dua alam, jadi tekan buah pelior dia.. pastu sure kuar suara jantan dia.. pastu lari la.. kekeke

wiween - kakaka..

ixora said...

aaahhhhhhh....muntah kelabu xora...

tak tahan nyah, mak tgk...
blh booking ker..? ngeh3...
bkn tuk xora...jgn salah phm lak...

blurrrppppp....!!!

lovely-fake said...

Err..sambil mata terpaku di skrin monitor..air mata ku meleleh dgn tak semena²..sedari tadi tak berenti ketawa hahahahaha agak bergegar la jantung tengok dia posing mcm tu..adeh la..sesapa ejen botox tu, sponsor la nyah tu..kasik cantik..heheheh

kuchalana said...

ixora - tu klu mati sure jadi hantukan... kakakaka

lovely fake - tu old skool tu.. mmg pesen dia mcm tu.. yg new wave la ni muka dah mcm kajol pon ada...

JM said...

wakakakka... kiut abes siott..ekekek

kuchalana said...

jm - xseram ke? kiut katenyer... kakakaka...

aria ayumi said...

adehhh. nak kata seksi pun rasa terseksa. hihi. btw, pakwe die tu blh tahan ah... :p

kuchalana said...

ari ayumi - kakaka.. mamat tu nama dia lee hock soon..