Pages

Man vs Woman (Uno)

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

21 comments :

Heartless Devilish said...

amende nie?

Heartless Devilish said...

tp selepas diteliti..
pada pandangan aku la kan..
Seorang Lelaki Bole Mempunyai / Memiliki Ramai Wanita...
Kiranye... sumer dier bole kaut la!
The Men Can Easily Having Many Women With Them...
Maklum la kan..
Dunia nie lg ramai pompuan dari lelaki...
kan kan incik kan?

kuchalana said...

devilish - ceh.. nampaknya hati anda masih suci murni lagi... salah.. cuba lagi..

Heartless Devilish said...

itu hanyalah jawapan dari pandangan hati aku la ngek...

ok..jawapan cubaan seterusnya..
Dalam sesebuah organisasi..
Ketuanya adalah Lelaki...
Dan dibawahnye mungkin ramai wanita..
Di Dalam Sesebuah Institusi Keluarga pun begitu..
Lelaki tetap Ketua Keluarga...
Aper2 pun..adalah elok kalo yg menjadi ketua adalah Lelaki...
Ala... cam aku tgk dalam tv kan..
kalo sembahyang dalam pemeli kan..
Yg depan itu mesti si ayah atau lelaki la..
yg blakang2 nye isteri & anak2...
apa lg ek...
sat lg sambong...
ada tusyen...miakakakaka

Heartless Devilish said...

Lg satu..
Di setiap Kejayaan Seorang Lelaki..
Terdapat dan Berdirinya Seorang Wanita Di belakang Lelaki itu!

kuchalana said...

devilish - sihhh.. did someone help her on this.. plsss....

.::WaNiE::. said...

yg ini eh

1) lelaki hanya ada satu cita2 dan perempuan nih mmg byk cita2

2) Lelaki fokus pada satu2 perkara..ppn ada byk benda nak fokus!!

3)Picit satu kat woman ada effect kt yg lelain, picit satu kat man mmg itu satu jeklah kesannya..hahahhahah...[otak jahat]

.::WaNiE::. said...

aku tambah lagi satu weh

perempuan ada byk tempat menarik utk dilihat..lelaki ada satu jek...dengki tak dengki tak..hahhahaha

Heartless Devilish said...

aper ko kata tuh incik kuchalana?
ko nak kata aku nie bengap ke?
blwek!!!!!!!!!!
miakakakaka..

.::WaNiE::. said...

ye reen dia mmg berniat nak ckp ko gitu hahahahah..belasah dia

ita.itu said...

maksudnyer lelaki x suka kuarkan duit....sbb lelaki kedekut

yg pompuan pulak..suka bazirkan duit beli baju lakim baju anak, brg umah...kan..kan..haha

kuchalana said...

semua salah....

Hahahahahahahahahhahahaha...... tikam2.. mari kita lihat siapa yg kena..

.::WaNiE::. said...

haaa

itu melambangkan otak lelaki dan perempuan

apa? betul

memangla aku kan pandai..hahaha

tun teja said...

tun x tahu apa ni?
komen komen yg diberi ni
berdasarkan apa?

tak paham lorr

LaDySLeepLeSS said...

Pada pendapat aku... pada zaman sekarang ini kaum lelaki menghadapi cabaran yang agak hebat daripada perempuan. Terlalu ramai perempuan dalam bidang pekerjaan dan pendidikan yang selama ini dipelopori oleh kaum lelaki.

Jadi mungkinkah lelaki menganggap persaingan ini sihat?

Wiween @ Awin said...

tak faham la baba..

kuchalana said...

muhahahahahaaa.....

salah... teka lagi... kakakakkaka

sapa2 leh teka dgn tepat aku blanja makan.. tikam2..

.::WaNiE::. said...

itu adalah control button

sekian terima kasih..

aaa aku nak makan kat lemongrass bangi tu eh..

jumpa di sana ari rabu malam..hahhahaa

kuchalana said...

wanie - ya... anda adalah pemenangnya... kakakaka.. aku tau apa yg dalam paler ko tu... kakakaka.. ok.. lemon grass bangi... xda hal..

nasazfrog... said...

mak aii amende tuh...adakah itu..
~Yang man tu kapten sbb tu dok kat atas...
~Yang Women tu pekerja dia yang boleh di harap utk memajukan diri ngn whatever la...

Gilo di buek eh,, pueh aku dok belek mende tuh ape yang dimaksudkan.. tu kan button control sound kot,, ontah la.. ke ko pun tak tau nih,,

kuchalana said...

nazafrog - wanie dah dpt jwp... kakaka.. sok ada jawapan dia..