Pages

Auji dan Adam



Gambo ni diambil 2 years back. Tu Auji dan Adam. Auji ni anak dara si En Halim one of my share partner dalam Street-IT. Depa ni sebaya. Masa meniaga kat downtown KL depa ni kawan baik. La ni after 2 years, depa jumpa balik. Tu kau, masing2 malu. Budak2 zaman sekarangkan.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

13 comments :

mama mimie said...

hehehe DIL to be ker? hehehehe

tomei tul si adam nih... aku rasa cam ko tertukar baby ni.. mesti nyer... hehehe

Heartless Devilish said...

oOOo...
skrg memalu dah ke?
dasat bebudak skrg eh...
hikhikhik~
bebudak tau malu takpe...

tun teja said...

dua dua tomey.. heheh. nk culik satu leh

Wiween @ Awin said...

wahh...wahh..auji ni mcm nak jd bakal menantu baba jek ni.hihii tp muke dia ader iras2 student kite arr baba. nama dayana.hehe adam pandai wat peace ek..ni musti baba yg ajor kan.kakakakak peaceeeeeee!

kuchalana said...

mamamimi - akkaak.. siut ja.. like father like son la beb..

devilish - bukan cam zaman ko.. xtau malu.. kkeke.. btol ke?

tun teja - wuih.. ada mak ayah lagi tu..

wiwien - bukan buat peace ja.. mcm2 dia tau dah.. kakaka.. budak2 skang ni cepat la.. pengaruh tv n kawan2 kat skolah beb...

Back_to_Basic said...

baek2 je adam kat ctu...jgn simpan janggut mcm baba die dah la...hehehe...cute adam cam nenek @ atuk dier kot...kecik2 dah gambar berdua2 gitu, leh praktis bgambar atas pelamin nih...wakaka,acah2 je ek.....hehehe......

kuchalana said...

suzie - ekekke.. tu kawan baik dia tu..

Anonymous said...

aku tak dapat bayangkan kalo kita jadik besan...rock beb!!

kuchalana said...

makhluk misteri - kakakaka... depa yg pening nanti tgk perangai mak ayah nyer... ekkekekeke

Wiween @ Awin said...

baba,
biasa lah pengaruh tv tu..pengaruh internet amacm? adam pandai men tenet x? hihihi jgn ajar chatting dulu okeh! ;p nanti dia ngorat2 pening pala baba.kakakaka

Back_to_Basic said...

xpe,dari kwn baek leh gak jadik kan...hehehe...nice kidz u have Mr K...

aria ayumi said...

uhuk. cumelnya budak 2 org nih. kem salam sama diorg yek :D

kuchalana said...

wiween - dia dah pandai bukak pc main game la ni...

suzie - alhamdullillah...

ari ayumi - budak2.. dah besar ilang comel dia...