Pages

Aida Fadriah - Slamat Pengantin Baru

Entry ni aku dedicate pada sorg kawan baik aku. Aku rasa sblum aku kenai mana2 kawan2 pompuan dalam dunia ni, she is the 1st kawan baik pompuan yg aku ada. Dan beliau telah menjadi kawan aku dah dekat 20 tahun rasanya. Dan she keep being a good friend of me dalam apa jua situasi. Tq Aida.

Dan disebabkan itu aku menamakan anak dara aku dgn nama awal ko. Ni pendedahan paling exklusive pnh aku buat. There she is my litle AIDA REESA. Aku suka nama tu sbnarnya, simple and easy. Aku harap anak dara aku akan jadi se-relax dan se-cool ko dalam kehidupan.

Tahniah aku ucapkan atas majlis ko baru2 ni. Akhirnya bertemu jodoh juga ko. Lepas badai, gelombang dalam kehidupan ko, akhirnya bermula episod yg lebih bermakna dalam hidup ko tu. Harap ko dpt abiskan PHD ko tu cpt. Lama sgt dah aku tgk ko nak abiskan. Bercendawan dah aku tgk ko kat situ. Ka3.

Aku harap hubungan persahabatan ni (aku lebih mengangap hubungan kekeluargaan) akan trus mcm dlu. Walau pon kadang2 on and off but at least i know u was there. Hi2.

Smoga ko berbahagia ke anak cucu, jadilah sorg isteri yg solehah. Cpt2 dpt baby k. Kasi pak hang cool down skit (serius ja tgk muka dia aritu.. hi2).

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go