Pages

Aida Fadriah - Slamat Pengantin Baru

Entry ni aku dedicate pada sorg kawan baik aku. Aku rasa sblum aku kenai mana2 kawan2 pompuan dalam dunia ni, she is the 1st kawan baik pompuan yg aku ada. Dan beliau telah menjadi kawan aku dah dekat 20 tahun rasanya. Dan she keep being a good friend of me dalam apa jua situasi. Tq Aida.

Dan disebabkan itu aku menamakan anak dara aku dgn nama awal ko. Ni pendedahan paling exklusive pnh aku buat. There she is my litle AIDA REESA. Aku suka nama tu sbnarnya, simple and easy. Aku harap anak dara aku akan jadi se-relax dan se-cool ko dalam kehidupan.

Tahniah aku ucapkan atas majlis ko baru2 ni. Akhirnya bertemu jodoh juga ko. Lepas badai, gelombang dalam kehidupan ko, akhirnya bermula episod yg lebih bermakna dalam hidup ko tu. Harap ko dpt abiskan PHD ko tu cpt. Lama sgt dah aku tgk ko nak abiskan. Bercendawan dah aku tgk ko kat situ. Ka3.

Aku harap hubungan persahabatan ni (aku lebih mengangap hubungan kekeluargaan) akan trus mcm dlu. Walau pon kadang2 on and off but at least i know u was there. Hi2.

Smoga ko berbahagia ke anak cucu, jadilah sorg isteri yg solehah. Cpt2 dpt baby k. Kasi pak hang cool down skit (serius ja tgk muka dia aritu.. hi2).

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

20 comments :

.::WaNiE::. said...

Tahniah untuk aida

kalau ko ada rezki anak lagi

buh nama aku pulak

kekekekke

kuchalana said...

wanie - boleh aja.. tapi kene tunggu lagi 20 tahun la.. kekekeke

Wiween @ Awin said...

fuhyo..pengucapan khas tu.ekekek agak2 kalo kite kawin sok ade x mp3 bunyik kompang dlm blog baba arman ni? ;p

kuchalana said...

wiween - bukan kompang ja.. aku panggil band hujan datang main kat majlis kahwin hang nanti.. kakakak.. kita buat gig haram..

mama ranggie said...

wah...sentimental value nama tu ye!

kuchalana said...

mama ranggi - kadang2 kita kene give credit to people that always influence dan 'BE THERE' dalam idup kita tuk beberapa perkara.. kekasih or bini boleh cari kat mana2.. tapi kawan baik .. 1000 dalam satu pon susah nak jumpa.. hi2..

* ada org sanggup tinggalkan keluarga sbb percaya pada kawan2 baik.. itu mmg haram jadah..

.::WaNiE::. said...

agak2 la lagi 20tahun..

dah brapa dah umur ko lagi 20tahun

hhahah

ke anak si adam

kuchalana said...

wanie - kakaka.. 20 tahun lagi umur aku baru 35.. ok apa.. muda lagi tu.. kakakakaka.. larat lagi nak bikin baby.. :P

.::WaNiE::. said...

lagi 20 tahun umur ko 35

amboi

skrg baru 15 tahun la eh

perasan nak mampuih hang nih

tun teja said...

hehehe..
sedap nama adik ye.
baguslaa nama dhla sedap pastu pandai memasak.

tak lama ti, bro dpt menantu la plak
hahahhaahah

kuchalana said...

kakaka... dia baru umur setahun sengah la tun.. tah sempat tah idak aku nak dpt menantu pon.. kekeke

kuchalana said...

wanie - kuang2.. kenapa..xpercaya ke.. aku akil baligh cepat la wanie.. kakakakaka.. tua sblum waktunya...

Heartless Devilish said...

congrates aida on ur wedding..
May Happiness Be With You & Ur Loveones Always...

lindosh said...

selamat pengantin baruuuu buatnyaa

kuchalana said...

devilish - yer..sama2. kakaka..

lindosh - ya trima kasih... kakaka

*menerima ucapan bagi pihak..

.::WaNiE::. said...

ceh

hang nih

setau aku hang lagi tua dari umur hang skrg

bukan gitu

jadi mcm mana pulak lg 20tahun hang lagi muda

ita.itu said...

wah bagus tu..nama kwn baik letak kat nama anak ko..bini ko x jeles ke ek?

kuchalana said...

wanie - ler.. bukan kita sebaya ke.. kekeke

ita.itu - dia tak tau.. shhhhs..

Wiween @ Awin said...

waaaa...xnak band Hujan.kang mencurah2 hujan sapa nak mai kenduri.bwk Ungu ke Dewa ke baru meleleh keefeelingan.wahahha

kuchalana said...

xpa.. kita buat dalam hujan baru la HUJAN.