Pages

Ilmu Mengangkat Beban


Camna nak angkat bangunan ni...


Peluk dan angkat

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

23 comments :

Heartless Devilish said...

sah takder mende nak buat..
watper je angkat bangunan tuh..
kang terbangun laks tan sri yg duk atas tuh weh...
miakakakakaka

.::WaNiE::. said...

reen, tan sri tgh projek ngn secretary dlm tu...hahahahhaha


bro..angkat ke mana tuh..humban dlm sungai..

kuchalana said...

devilish - ko manyak tanya plak.. bukan ko ke yg amek gambo tu..

wanie - tu project pengambaran haram.. model murah cikgu reen..

eya ahmad said...

iyer iyer jek mengangkat banggunan.. hehehe tapi memang cam iyer iyer jek...

waaaa bro aper citer plan mandi manda... alamak lari topik la plak... saper suh tak letak shoutbox...

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

fiezafadilla said...

apa pasal nak diangkatnya bangunan yg tak bersalah tu?

fiezafadilla said...
This comment has been removed by the author.
kuchalana said...

eya - nak pilihanraya la beb.. aku sibuk sikit.. biasa la.. business skit.. air mineral ngan roti tuk parti2 yg terlibat.. pas pilihanraya aku buat bbq nanti jgn korang xdtg plak..

fiezafadilla - geram tgk terang sgt..

ita.itu said...

kucha, ada hati ko nak angkat ye...ko peluk bini ko pun x lepas kan..hehe..jgn mare bang

nasazfrog... said...

ayo gilo ko ni jang nak di angkek bangunan tuh,, haa apo kato ko pacak kan kek umah den,, nanti den bagi rokok sebatang,,, bulih tak..?

.::WaNiE::. said...

Opps opps apsal buat BBq tak ajak..nih yg nak merajuk plak ngn ko nih..

kuchalana said...

wanie - nanti le.. xconfirm lagi.. si eya yg beria ni (kuat makan dia ni).. aku confirm ngan korang nanti.. tunggu le lepas election.. kene lak dpt bonus 3 bulan dalam bulan 3 ni.. cukup la aku nak pi buat umrah 4 kali.. kekekeke.. tu yg nak share kegembiraan ngan kawan2 smua.. hu3..

kuchalana said...

ita.itu - kekeke.. ko jgn aku peluk jnis scram punya peluk.. player rugby la katakan.. klu tackle mmg jatuh punya...

nasazfrog - buleh yo.. den xmerukuk la.. xpa.. tapi aku geram ngan bangunan tu.. terang sgt..

mama ranggie said...

nice blog...

salam ziarah...

kalo boleh angkat,silakan...

ngehngehngeh....

Wiween @ Awin said...

wahaha kiut la bro! cam real jek.

.::WaNiE::. said...

bro ;) ok murah rezki lu bro 3bulan bonus..huhu


eya ko nih dahla kuat larikk..kuat makan pulak ..hahha

eya ahmad said...

waaa manyak yahat ini incik kucha.... kata aku kuat makan ek...

tapi kan camner ko tau ar kucha oit... hehehehhehe tul2 aku kuat makan. tidak mana dapat title montel ni.. wakakakaka

lariiiiiiiiiiiiiiiiiii

kuchalana said...

mama ranggie - tq mama.. have a nice day.. hope u enjoy with my writing.

wiween - to lama berdiri tu nak dpt angel tu...

wanie - amin..

eya - lerr.. ko gak kata ko gemuk.. org xleh gemuk klu xmakan banyak...

Wiween @ Awin said...

kekek sapa amik pic tu bro? terer terer..keke

kuchalana said...

wiween - tu hasil keje cikgu reen. Aku join geng dia amek gambo la ni. Blajo2 nak jadi tukang amek gambo.. hi2..

Wiween @ Awin said...

wahahha sume sudah giler pegang lensa ha? ;P

kuchalana said...

wiween - tu la.. pengaruh depa kuat la.. terpengaruh aku.. kakakak

Wiween @ Awin said...

bro, ape ada pd lensa?? kehkeh.eh bro ngajar kat fak mana kat UKM tu?? ape pasal x penah nampak dulu. ween Fst arr..

kuchalana said...

wiween - aku kat ITM la.. dlu ada la buat2 part time ni.. la ni meniaga dalam UKM. Kat Zaaba. Klu trun UKM singgah la...