Pages

Award <> Ward


Nih Puan Eya Ahmad telah menganugerahkan aku Anugerah Lelaki Kacak 2008 ehh.. silap2.. ke3..

YOU HAVE MY HEART AWARD..

Jadi ucapan saya kali ni pada penganjur.. "Ala, susah2 je nyah.. mak xkose ngan smua ni, hi2, by the way tq to have me in your heart, hu2"

Ni ada soalan skit, Xkan anugerah kosong jer.. xda ka hamper or voucher membeli belah.. ke2..

To all my readers and friends.. YOU ALL ARE ALWAYS IN MY HEART to.. always..

Jadi aku nak kwn2 dalam list kat bawah ni tuk menerima anugerah yg sama. Amek dan tampal kat blog masing2. Yg xda blog tampak kat dahi. K. Hu2. Hamper boleh dikutip dikaunter pertanyaan nanti. Ole.

KUCHALANA YOU HAVE MY HEART AWARD..

13May - Devil and Devilish - Encik Kasanova - NananananaEzna - MishaMee - Wani.MY - Lady.Sleep.Less - Adik JM - MurniLerSangat - Ita.Itu.Iti - TheRainbowChildren - Amanda - Aida - Pembaca2 Setia Yg Lain

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

16 comments :

eya ahmad said...

hehehe voucher tu ekseli ader.. tapi kan.. erk... tapikan... hurmmm camner nak gitau ni... erk... tapi......


aku da belanjer abis beli eskrim... cedap sangat eskrim tu... ner leh tahan nak kasik ko bocer tu... so... takderla bocer utk ko yer lelaki kacakssss waaaaaakkkkkaaaaaaa

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ita.itu said...

wah siap anugerah lagi..kelas ko

Heartless Devilish said...

muekekeke..ader award...
you have my heart?!
Dangggg....dush dush...

murnie sangat said...

ee..tq ye en kucha..mek tharu okies..lihatlah dunia (sambil sebak hehe)

.::WaNiE::. said...

oo pertama sekali syukur kepada Tuhan, kepada sume yg berada di belakang saya menyokong karier sy selama nih..dan buat peminat2 i luv u owes...hahahhahah standard tak ucapan aku..kahkahkah

thanks bro..u always in my heart too

kuchalana said...

sama2 pada smua. jgn lupa amek hamper kat kaunter pertanyaan balik nanti. pasni kita buat anugerah pemalas update blog dan anugerah kurang hasam..

ole..

.::WaNiE::. said...

hahah anugerah pemalas update blog..aa tidakk..takut...kahkahkah..anugerah kurang hasam wa tau mau kasik sapa...13may layan kepala..hahahhaha

nasazfrog... said...

wah dapat anugerah la pulak,,, enchem heh... adam lg encem kan...huhuhu

lindosh said...

wahh main blog pon ade anugerah ye? ngeee.. pekata kita wat cam majlis AIM tu.. baru cam semat gituk haha

eya ahmad said...

ni mana tuan umah ni.. tak hapdet ni.. ader harapan jadi top 5 anugerah malas hapdet ni.. :P

lariiiiiiiiiiiiiiiiiii

.::WaNiE::. said...

Eya..
bleh tu masuk top 5..sokong..kahkah abis la lu bro

eya ahmad said...

hehehe wanie, kita tgk ari ni.. kalo takder hapdet... dia da leh masuk da... hehehe

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

13may said...

oh! Terharu sungguh....

Tima kasih :)

fiezafadilla said...

cheh...tak yah bg 13may. dia sombong. ahhahaa

kuchalana said...

wanie & eya - wo..korang komplot yer ...

nasazfrog - ya.. culan2nya..

lindosh - ya kuchalana akan menghadiahkan anugerah bloh kurang hasam dan paling mlas update blog.. dan culan2nya... kekeke

13may - ko patut dpt anugerah keamanan sejagat..

fiezafadilla - ye ker may.. hu2

eya ahmad said...

weh2.. mana ader komplot.. takder ar... kan wanie kan kan kan.. (psttt wanie, walaupun dia dah hapdet, aku da calonkan.. juri kata proceed.)

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii