Pages

Adik Jatuh Longkang


*Sehari sebelum kejadian.



* On the way pi spital di hari kejadian



*Shari selepas kejadian. Mulut dia bengkak.

Sory pada smua kengkawan xdpek nak update blog this few days.. aku on EL friday lepas.. anak dara aku jatuh longkang hari khamis petang kat kedai aku. Berderau gak la. Skelip mata ja, tau2 dah dalam longkang. Masa tu hujan lebat. Mmg sekejap ja. Mende nak jadikan. Mula2 aku tgok darah membuak keluar dari mulut dia. Pastu aku trus capai kunci kete trus pi spital. Dalam kete tgk darah xberenti kuar. Aku dah start gaban dah. Sampai spital trus pi ICU. Masuk dalam doktor buat cek up apa smua. Buat scan sana sini. Satu mlam dia dalam ICU. Tghhari the next day baru dia kuar. Sian adik. She's tough like his father. La ni dia ada demam skit. Gigi kapak yg baru nak tumbuh patah satu. Gusi dan mulut dia bengkak. Dagu dia ada luka skit. Xpa anak baba kuat. Lepas ni bleh ikut baba buat ironman kat langkawi. Smoga adik cepat semboh dan ceria mcm biasa.

Ole.

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go