Pages

Weekend yg membusykan


Hari ni dah jumaat. 18/1/2008. La ni sok aku ada Pertandingan Mencari Harta Karun kat Genting anjuran company aku. Malam lak ada dinner. Themes dia Night of Thousand Faces. Duk giler2 budak2 opis duk cari pakaian tuk match dgn diner punya themes. Table aku ada sub themes. IN THE NAME OF THE GAMES. All team member will wear any jersy for any sports. Dengan syarat kene conteng muka macam penyokong pasukan masing2. It not a big isu pada aku sbb i came as what i am. Mlm ni aku akan dtg as a roberto carlos. Budak2 lain smua ada yg nak jadi kaka la, rooney la dan macam2. Then aku dgr dari member2 kat branch malaisi, depa nak datang jadi cat women la, clown la, batman la and it should be a very fun night. Kita tgk ja sapa yg kene.

La ni menjadi isu pada aku sbb diner ni dianjurkan sebelah dewan konsert Jacky Cheung. Actually this concert is a last concert 3 hari berturut2 sbelum dia nak bercuti setahun. Jadi Genting is full book tuk smua tempat. Hotel, theme park dan mungkin juga parking. Jadi it will be an issue besok sbb camna nak cari harta karun klu dah bersesak2. Futher sbb dewan diner dekat2, jadi additional security commity terpaksa amek sbb takut ada org lain join diner kami.

Then pagi ahad aku ada larian kat Lake Club. 30KM anjuran persatuan and GE. It should be a tiring day sbb aku kene balik malam tu gak ke kl sbb pagi nak berlari. Tghhari ahad lak ada sorang kaum nak kawin. AKu kenai dia dari umur 8 tahun, jadi klu xpi melampau la sbb dah berkawan lebih 20 tahun. Hu2. I like trouble. Xsempat tarik napas ni.


Then next week sabtu ada online game tournoment dkt kedai aku. Anjuran kedai aku dan persatuan pelajar di UKM. Dan ahad ada futsal tournoment anjuran kedai aku jugak dan community kolej zaba tempat aku berniaga (cikgu reen jgn lupa yer jadi tukang amek gambo). Jadi telah penuh la agenda bulan ni dgn aktiviti2 padat tiap2 minggu. Aku mmg sukakan kebusy-an.

Ole...

kuchalana

Only Those Who Risk Going Far Can Possibly Find Out How Far They Can Go

5 comments :

.::WaNiE::. said...

aku suka bz jgak.xpayah pikir nak bua t apa coz sentiasa ada benda nak dbuat..hehehe..kirim salam kat apa nama china buat konsert tu..hahahaa

Heartless Devilish said...

baiklah bos!
saya sedia berkhidmat!

murnie sangat said...

amboi,byk agenda nih..gigih gitiew ek..kirim salam kat abg jacky ek hiks..

13may said...

errrr....ada acara makan buah limau dak???

hahha

Mr Sadman said...

waa...bestnye bz...dah lame x rase bz mcm tu....